Planet Dog Artisokka

14,90

Hauska artisokan mallinen, lelu koiralle. Artisokka joustaa mukavasti koiran sitä purressa ja pomppii mielenkiintoisesti ja houkuttelevasti sitä koiralle heitettäessä. Voidaan myös käyttää vesileluna, koska lelu kelluu. Artisokka lelun voi täyttää ruualla tai herkuilla ja näin saat aktivointilelun koirallesi! Lelu kestää myös pakastamisen, jos haluat koiralle lisää haastetta. Artisokan hauska tekstuuri lelun pinnassa, tekee lelusta koirille mieluisan pitää suussaan.

Valmistaja Planet Dog, jonka kestävät tuotteet ovat ainutlaatuisia. Heidän kestävyysluokituksessaan lelu on 4 / 5 Erittäin kestävä.

Korkeutta lelulla on noin 10 cm ja leveyttä 8 cm. Soveltuu parhaiten keskikokoisille koirille tai pienehköille keskikokoisille koirille.

Vain 1 varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Koiran kestävä lelu on hauskan mallinen ja muistuttaa artisokkaa ja on miellyttävän joustava jäystettävä lelu koiralle. Lelu pomppii herkästi ja mikä koiran mielestävä vielä hauskempaan, ennelta arvaamattomasti, joten mielenkiinto pysyy yllä. Lelu voidaan täyttää ruualla tai herkuilla ja silloin saadaan koiralle luvallista ja mukavaa ajanvietettä.

Lisätiedot

Paino0,150 kg (kilogramma)
Mitat10 cm (senttimetri)

Brand

Planet Dog

Planet Dog on vuodesta 1997 asti valmistanut kestäviä, luontoystävällisiä ja nerokkaita koiran leluja.  Lelut valmistetaan Amerikassa laadusta tinkimättä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Planet Dog Artisokka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...