Ale!

Finnero Ocean Sport säädettävä tuplatalutin, fuksia 120-200cm

Original price was: 36,90€.Current price is: 24,90€.

Kätevä kaksoistalutin kahdelle koiralle, niin että kädessäsi on vain yksi hihna. Taluttimien pituuksia voidaan säätää haluttuun pituuteen välillä 120-200 cm, joten tällä taluttimella onnistuu niin kaupunki kävelyt likellä omistajaa kuin pidemmällä taluttimella vapaampi kulkeminen metsässäkin. Taluttimessa on kaksi kromin väristä lukkoa, jotka voidaan kiinnittää esimerkiksi yhtä koiraa ulkoilutettaessa, koiran kuonopantaan ja valjaaseen, taikka voit kytkeä kaksi koiraa samaan taluttimeen. Taluttimen toteutuksessa on myös huomioitu omistaja ja käsilenkki on pehmustettu mukavaksi fuksian värisellä neopreenilla. Käsilenkun lähellä on myös leikari eli kierteenpoistaja, joka estää hihnojen kiertymistä. Kädensijassa on myös heijastinterettä, jotta autoilijoiden on helpompi havaita teidät.

Talutinta suositellaan pienehköille ja keskikokoisille koirille (max . 30 kg). Taluttimen käsilenkin leveys on (pehmusteineen) 3,5 cm ja talutushihnojen leveys on 2 cm.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Tuplatalutin kauniin fuksian värisellä, pehmustetulla käsilenkulla. Taluttimien pituutta voidaan yksilöllisesti säätää, haluttuun pituuteen. Kahdella reiluhkon kokoisella pistoolilukolla varustettu kaksoistalutin soveltuu kahden koiran samanaikaiseen lenkittämiseen tai yhden koiran esimerkiksi vedonesto valjaisiin ja pantaan kiinnittämiseen. Dinan ja Lunan kuvat: Tiina Korhonen / @Tassuteluayhdessa

Lisätiedot

Paino0,225 kg (kilogramma)
Mitat30 × 2 × 4 cm (senttimetri)

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Finnero Ocean Sport säädettävä tuplatalutin, fuksia 120-200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...