For My Dogs Lämpöhaalari urokselle, mäyräkoira malli

59,95

Lämmin talvi- tai syyshaalari, joka on suunniteltu vartavasten mäyräkoirille. Se on kevyt, mahdollistaa vaivattoman liikkumisen, eikä rapise koiran liikkuessa.

Vettähylkivä ja tuulenpitävä päälikangas on kuosiltaan harmoninen ja haalarissa on myös korkea kaulus, suojaamassa koiran kaulaa kylmyyttä ja viimaa vastaan. Sisävuori on erittäin pehmeää ja lämpöistä tekoturkista (näkyy ympyrän mallisessa kuvassa). Haalarissa on säätömahdollisuus kaulan, vatsan ja rinnan kohdalla, joten sen istuvuus on huippuluokkaa. Lisäksi lahkeiden sisäänommellut kuminauhat pitävät lyhyet puntit aloillaan. Haalari on uroskoirille suunniteltu ja se suojaa myös koiran kiveksiä kylmyydeltä (koira pystyy käymään asioillaan normaalisti!).

Haalari on erittäin helppo ja nopea pukea ja riisua yhtenäisen selänpäällä kulkevan vetoketjun ja kauluksessa olevien neppareiden ansiosta (haalari siis aukeaa kokonaan).

Haalarin kauluksessa on leveä heijastin, heijastintere kulkee molemmilla puolilla etuosaa/rintaa ja logo reidessä tuovat lisänäkyvyyttä sekä turvallisuutta pimeään ja hämärään vuodenaikaan.

Huomaathan mitatessasi koiraasi että rinnanympärysmittaan (mitataan noin 5 cm etujalkojen takaa) olisi hyvä lisätä noin 5 cm, jotta haalarissa on hyvin liikkumatilaa. Esimerkkirodut on vain antamassa suuntaa, joten mittaathan koirasi, roduissa kun esiintyy paljonkin yksilöeroja koon suhteen.

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta.

Kuvaus

Mäyräkoirille suunniteltu lämpöinen haalari, harmaan sävyissä.

Brand

For My Dogs

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

Selänpituus 34 cm (TM1), Selänpituus 39 cm (TM2), Selänpituus 44 cm (TC1), Selänpituus 49 cm (TC2)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...