For My Dogs, sadehaalari urokselle, musta kuvioilla

49,95

Todella laadukas For My Dogs:in valmistama erittäin kevyt ja hyvin liikkumisen mahdollistava sadehaalari pienille ja keskikoisille koirille. Haalari on väriltään musta kivoilla kuviolla, jotka tuovat harmainpaankin sadepäivään piristystä. Haalari on uroskoirille suunniteltu.

Haalari on helppo ja nopea pukea selänpäällä kulkevan vetoketjun ja kauluksessa olevien neppareiden ansiosta (aukeaa siis kokonaan). Haalaria pystyy säätämään vatsan kohdalta ja siinä on joustava tikkaus myös rinnan kohdalla, joten sen istuvuus on huippuluokkaa. Sisävuori on sileää kangasta, joten koiran karvat eivät hanakasti siihen tartu. Haalari ei myöskään ole niin sanotusti ”tönkkö” tai jämäkkä koiran päällä vaan mahdollistaa hyvin koiran liikkumisen. Lahkeissa olevat sisäänommellut kuminauhat saavat puntit pysymään aloillaan.

Haalarissa kulkee kauluksessa leveä heijastin nauha, etuosassa kulkee molemmin puolin heijastin tereet ja takajalan puntissa heijastava logo, tuomassa turvallisuutta hämärissä ja pimeässä liikuttaessa.

Huomaathan mitatessasi koiraasi että rinnanympärysmittaan (mitataan noin 5 cm etujalkojen takaa) olisi hyvä lisätä noin 5 cm, jotta haalarissa on hyvin liikkumatilaa. Esimerkkirodut on vain antamassa suuntaa, joten mittaathan koirasi, roduissa kun esiintyy paljonkin yksilöeroja koon suhteen.

Valmistettu vettä hylkivästä polyesteristä ja tuotetta voidaan käyttää myös tuulisella tai kolealla ilmalla suojaamaan viluisia tai vanhoja koiria. Pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta.

 

Kuvaus

Haalarilla suojaat koirasi vesi – ja loskakeileiltä. Haalarin heijastavat yksityiskohdat, auttavat teitä myös näkymään autoilijoille pimeään vuodenaikaan.

Usein vatsanalus ja jalkojen koristehapsut keräävät yllättävän paljon kuraa ja rapaa, haalarin avulla vältyt koiran isoimmilta kuivauksilta ja suihkutteluilta, vaikka ulkona sataisi viistossa, pelkkä tassujen pesu / huuhtelu /kuivaus riittää.

Brand

For My Dogs

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

selänpituus 33 cm (16), selänpituus 39 cm (20), selänpituus 42 cm (22)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...