For My Dogs Talvihaalari uros mäyräkoiralle

62,90

Laajasti koiraa säältä suojaava tyylikäs puku, jonka ulkopuoli on tuulelta suojaavaa, vettähylkivää ja hengittävää kangasta. Sisäpuoleltaan haalari on pehmeää ja lämmintä pörröfleeceä. Haalari suljetaan selänpäällä kulkevan vetoketjun avulla ja haalarissa on kiinteä kaulus, joka voidaan ensin pukea koiralle, jolloin tassut on helpommin laitettavissa puntteihin.

Haalari on suunniteltu nimenomaan mäyräkoira uroksille ja se suojaa hyvin koiran herkimmätkin alueet. Istuvuus ja myöskin koiran liikkuminen on huomioitu hyvin, joten haalari ei häiritse eikä estä koiraa sen ulkoillessa. Haalari saadaan säädettyä vielä yksilöllisemmin, niin rinnan, vyötärön kuin kauluksenkin säädöillä. Huom, tuotekuvasta poiketen haalareiden kauluksen säätö on koiran niskan puolella eikä kaulan, kuten kuvassa.

Heijastavat yksityiskohdat, kauluksessa, rinnassa ja lavan kohdalla, tuovat turvaa ja näkyvyyttä lenkkeiltäessä pimeinä vuodenaikoina.

KokoSelänpituusRinnanympärysEsimerkkirotuja:
TM239 cm43 cmkääpiömäyräkoira
TC144 cm52 cmmäyräkoira
TC249 cm55 cmmäyräkoira

Kuvaus

Talvihaalari uros mäyräkoiralle on lämmin ja tuulelta, kastumiselta sekä likaantumiselta suojaava haalari. Hyvin laajasti koiraa suojaava puku, saadaan suljettua nopeasti ja helposti selän yllä olevan vetoketjun avulla. Lyhyissä punteissa on sisäänommellut kuminauhat, jotka pitävät puntit aloillaan, koiran lenkkeillessä.

Maastokuvioinen kuosi, jossa piristystä tuo keltainen väri joka toistuu myös heijastavissa kohdissa. Haalarin säätö mahdollisuudet, saavat puvun istumaan mäyräkoiran ylle vieläkin tiiviimmin ja lämmittävämmin.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

TM2, TC1, TC2

Materiaali

Fleece, Vettähylkivä kangas

Väri

Keltainen, Musta

Brand

For My Dogs

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “For My Dogs Talvihaalari uros mäyräkoiralle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...