For My Dogs Talvihaalari mäyräkoira tytölle, punainen/musta

62,90

Raikas kuosinen mäyräkoira haalari, pitää koiran kuivana ja suojaa kylmältä sekä viimalta. Sisäosaltaan haalari on vuorattu ihanan pehmeällä ja lämpimällä pörrökankaalla (näkyy lisäkuvassa).  Haalarin koko vatsaosuus on kiinteä, aina takajalkoihin asti, joten tyttökoiran herkkä mahanalus on hyvin suojattuna, niin kastumiselta, lumelta kuin kylmältäkin.

Haalari on vartavasten mäyräkoirille suunniteltu ja sen istuvuus on hyvä, sallien koiran vapaan liikkumisen. Yksilöllisesti haalaria voidaan säätää rinnan ja vyötärön kohdalta sekä kauluksen yläosasta. Heijastintere kiertää molempia etujalkoja, joka auttaa näkymään hämärissä autoilijoille, niin koiran sivusta kuin edestäkin katsottuna.

Haalarissa on kiinteä kaulus, jonka ansiosta haalari voidaan pujottaa koiran ylle melkein kuin kaulapanta. Näin haalaria ei tarvitse erikseen kannatella, aseteltaessa jalkoja puntteihin. Selänpäällä oleva vetoketju on helposti ja nopeasti suljettavissa ja näin ollen olettekin valmiit lenkille!

KokoSelänpituusRinnanympärysEsimerkkirotuja:
TM134 cm40 cmkaniini/kääpiömäyräkoira
TM239 cm43 cmkääpiömäyräkoira
TC144 cm52 cmmäyräkoira
TC249 cm55 cmmäyräkoira

Kuvaus

For My Dogs Talvihaalari mäyräkoira tytölle. Lyhyt punttinen haalari on laaja alaisesti vedeltä, lumelta ja kylmältä suojaava. Haalari on kevyt eikä rajoita koiran liikkumista se yllään. Kuosiltaan haalari on myös omistajan silmälle ilo. Haalarin pehmeä sisäosa tuntuu mukavalta koiraa vasten ja pitää koiran lämpöisenä. Korkea kaulus suojaa hyvin koiran niskaa tuulelta ja viimalta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Materiaali

Fleece, Vettähylkivä kangas

Väri

Musta, Punainen, Valkoinen

Koko

TM1, TM2, TC1, TC2

Brand

For My Dogs

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “For My Dogs Talvihaalari mäyräkoira tytölle, punainen/musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...