Hurtta heijastintalutin, 180 cm, isoille koirille

24,90

Hurtta taluttimeen on ommeltu 3M heijastinnauhaa lisäämään turvallisuutta. Talutin on kevyttä, mutta kestävää ja tukevaa materiaalia. Saatavissa punaisena tai vadelman eli vaaleanpunaisen värisenä. Hihna soveltuu isommille koirille, koska  se on paksuudeltaan peräti 3 cm. Pituutta hihnalla on 180 cm.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Hurtta heijastintalutin isoille koirille. Reilulla leveydellä ja isohkolla pistoolilukolla varustettu ison koiran kankainen talutushihna.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Mitat4 cm (senttimetri)
Väri

Punainen, Vaaleanpunainen

Brand

Hurtta

"Hurtan tarina alkoi omasta tarpeestamme ja halustamme suojata koiriamme pohjoisen kylmissä ja vaihtelevissa olosuhteissa.Meillä ihmisillä on velvollisuus pitää huolta ystäviemme terveydestä ja hyvinvoinnista vaihtelevassa ilmastossa. Vaatetusalan ammattilaisina aloimme suunnitella ja valmistaa toimivia tuotteita ensin omille perheenjäsenillemme.Nyt, 20 vuotta myöhemmin, Hurtta-perhe on kasvanut kansainväliseksi yhteisöksi. Nykyinen asiantuntemuksemme perustuukin laajasti yhteisömme kokemuksiin ympäri maailman.Rakkautemme koiriin näkyy kaikessa, mitä teemme. Inspiraation saamme arjesta - olemmehan koiranomistajia itsekin! Jakamalla arjen yllätykset, ideat ja keskustelut kansainvälisen Hurtta-perheemme kanssa, testaamme ja kehitämme tuotteemme toimiviksi kaiken kokoisiin puuhiin ja retkiin."