Ale!

Jokke, nahkaiset vedonestovaljaat

19,90

Viimeiset kappaleet edullisesti! Nahkaiset vedonestovaljaat isohkoille koirille. Kauttaaltaan nahkasta valmistetut valjaat ovat kestävät. Valjaissa on muutamia eroavaisuuksia, vaikka ovatkin saman valmistajan eli Jokke Pet:n valmistamia. Eroteltu pudotusvalikkoon 1. valjas ja 2. valjas nimikkeillä.

Ensimmäinen vasemmalta eli 1. valjas on valmistettu ns. remminahasta, joten se on jämäkämpi kuin oikeanpuolimmainen, mutta tämä pehmenee kyllä käytössä. Kaulapanta osuuden leveys on 2 cm ja pannan säätövara on 33-44 cm. Jalkojen alta menevät hihnat ovat leveydeltään noin 1,5 cm ja hihnojen pituus on säädettävissä nahkaisella säädöllä (reilusti säätövaraa aina 63 cm asti). Väriltään musta hopeanvärisillä soljilla.
2.valjaassa on BGB lukot, joilla kiinnitetään vedonesto hihnat kaulapantaan. Kaulapannan säätövara on 60-70 cm ja leveydeltään se on 2,5 cm. Jalkojen alta menevät hihnat ovat leveydeltään noin 1 cm ja hihnojen pituus on säädettävissä nahkaisella säädöllä (reilusti säätövaraa aina 70 cm asti). Väriltään musta hopeanvärisillä soljilla.

Poista

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

1.valjas 33-44 cm, 2.valjas 60-70cm