Jokke Wasa nahkapanta, vaaleanruskea

17,90

Pehmeästä, pyöreäksi ommellusta nahkasta valmistettu pienen koiran, kevyt ja mukava kaulapanta. Pannalla on paksuutta 1 cm ja sen metalliosat ovat kromin / hopean väriset. Puolikiristyvä panta on helposti puettavissa koiralle. Muistathan mitata myös koiran päänympäryksen (korvien tienoilta) jotta panta mahtuu maksimi mitassaan vaivattomasti koiran pään yli kaulaan.

Kuvaus

Jokke Wasa nahkapanta, vaaleanruskea. Valikossa olevat koot on pannan mitta kiristyneenä sekä maksimi mitassaan (kiristyvän osuuden kanssa). Puolikiristyvä kaulapanta on helposti ja nopeasti riisuttavissa koiralta ja sujautettavissa taas sen kaulaan. Kapeutensa ja keveytensä ansiosta soveltuu myös näyttelypannaksi.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

36-44 cm

Väri

Vaaleanruskea

Materiaali

Nahka

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Wasa nahkapanta, vaaleanruskea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...