Lenkkeilyvyö, oranssi

18,90

Kun ulkoilutat yhtä tai useampaa koiraa yhtäaikaa, haluatko välillä kädet vapaaksi? Jännittyykö lenkin aikana hartiasi tai käsivartesi?

KUNTO-lenkkeilyvyö helpottaa liikkumista yhden tai useamman koiran kanssa, vapauttaa kätesi mm. avainten tai puhelimen käsittelyyn lenkkeilyn aikana tai makupalojen antamiseen koulutustilanteessa. Sauvakävelyä koiran kanssa harrastavalle KUNTO-lenkkeilyvyö on vallan mainio lisävaruste. Lenkkeilyvyötä vyötäisillä käyttäessäsi on kätesi vapaana liikkumaan, joka vähentää lihasjännityksiä käsivarsissasi sekä hartioissasi.

Koko: Vyö on 4 cm leveä ja sitä voidaan säätää sopivaksi, minimissään vyön saa noin 75 cm maksimissaan säätyy 140 cm asti.

KUNTO-lenkkeilyvyötä voi käyttää kaksilukkoisen tai käsilenkillisen taluttimen kanssa. Käsilenkillisen taluttimen saat kiinni vyöhön, kun ensin pujotat käsilenkki osion vyön solkien läpi ja tämän jälkeen pujotat hihnan lukollisen pään läpi käsilenkistä ja kytket vasta tämän jälkeen koiran, näin saat pitävän silmukan vyöhön.

Suosittelemme KUNTO-lenkkeilyvyön kanssa käyttämään selkäpehmustusta, varsinkin kesäaikana, jolloin on vähemmän vaatetusta. Selkäpehmuste tukee ja suojaa selkää äkkinäisiltä nykäisyiltä eikä kovakaan koiran vetäminen tunnu epämiellyttävälle. Tähän vyöhön sopii Topcanis selkätuki.

Vain 1 varastossa

Määrä:
kpl

Lisätiedot

Paino 0.180 kg
Mitat 2.5 cm