Numerolappu- ja herkkutasku

15,90

Kätevä vyötärölle kiinnitettävä tasku, johon saat sekä kisa- tai kehänumeron että nameja. Selkeästä läpinäkyvästä muovitaskusta numerolappusi näkyy ja sen takana olevaan erilliseen taskuun saat koirasi suosikkiherkkuja. Samalla omat taskusi säilyvät puhtoisina. Namipussin puoli sulkeutuu pienellä tarralla ja aukeaa helposti yhdellä kädellä. Käsi mahtuu herkkutaskuun, joten saat herkkuja otettua kätevästi ilman taiteiluja. Napakkaa, kosteuttaläpäisemätöntä päällystettyä kangasta oleva herkkutasku ja kehänumero pidike yhdistelmä pysyy ryhdissään ja on viimeistellyn näköinen. Vyötärönympärys säätyy joustavalla nauhalla ja se kiinnitetään helposti ja nopeasti klipsillä.

Numerolapun muovitaskun leveys on 15,5 cm ja korkeus on 10 cm. Yhdistelmä taskun kokonaisleveys on 18 cm ja korkeus 14 cm. Vyötärönympärys säätyy välillä 50 – 83 cm (joustavaa 3 cm leveää kuminauhaa, joten venyy jonkin verran isommaksikin).

Varasto loppu

Kuvaus

Kätevä herkkutasku & kehänumero pidike samassa. Mustan värinen, tyylikäs, vyötärölle kiinnitettävä herkku ja numerotasku.

Lisätiedot

Paino0,095 kg (kilogramma)
Mitat1 cm (senttimetri)

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Numerolappu- ja herkkutasku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...