Ale!

FinNero Ratia Mesh säädettävä talutin, musta sinisillä teksteillä

9,90

Onko sinulla tilanteita, joissa tarvitsisit erimittaisen taluttimen? Lenkkipolulla pidempänä, mutta kaupungissa hieman lyhyempänä?

RATIA MESH säädettävän taluttimen saat kätevästi säädettyä itsellesi sopivaksi. Talutinta voidaan säätää lyhimmillään 120 cm ja pisimmillään 200 cm mittaisiksi. Käsilenkku on pehmustettu ilmavalla Mesh-materiaalilla, mikä tuo mukavuutta koiran ulkoiluttamiseen. Näkyvät heijastintereet auttavat näkymään pimeinä vuodenaikoina.

Taluttimien mitat: leveys 1,5 cm ja pituus 120-200 cm

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

FinNero Ratia Mesh on pituudeltaan säädettävä talutin koiralle, jota voit tarvittaessa lyhentää ja pidentää. Taluttimessa on Ratian suunnittelema sininen tekstikuosi.

RISTOMATTI RATIA on suunnitellut oman Grafico Dog International-kuosin, joista on saatavilla punainen ja sininen vaihtoehto. Ratia-taluttimet ovat yhteensopivia kaikkien Ratia-tuotteiden; pantojen sekä valjaiden kanssa. 

Lisätiedot

Paino0,130 kg (kilogramma)
Mitat1,5 cm (senttimetri)
Väri

Musta, Sininen

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ratia Mesh säädettävä talutin, musta sinisillä teksteillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...