Ale!

FinNero Ratia Mesh säädettävä talutin, musta punaisilla teksteillä

9,90

Onko sinulla tilanteita, joissa tarvitsisit erimittaisen taluttimen? Lenkkipolulla pidempänä, mutta kaupungissa hieman lyhyempänä?

RATIA MESH säädettävän taluttimen saat kätevästi säädettyä itsellesi sopivaksi. Talutinta voidaan säätää lyhimmillään 120 cm ja pisimmillään 200 cm mittaiseksi. Taluttimen käsilenkki on mukavaksi pehmustettu, nopeasti kuivuvalla Mesh-materiaalilla, mikä tuo mukavuutta koiran ulkoiluttamiseen, varsinkin jos koira vetää. Näkyvät heijastinraidat ovat taluttimen molemmin puolin koko sen pituudelta, joka auttaa näkymään hämärissä lenkkeiltäessä.

Taluttimien mitat: leveys 1,5 cm ja pituus 120-200 cm

RISTOMATTI RATIA on suunnitellut oman Grafico Dog International-kuosin, joista on saatavilla punainen ja sininen vaihtoehto. Ratia-taluttimet ovat yhteensopivia kaikkien Ratia-tuotteiden; pantojen sekä valjaiden kanssa.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

FinNero Ratia Mesh säädettävä talutin voidaan säätää haluttuun mittaan välillä 120-200 cm. Taluttimessa on topattu käsilenkku ja kuosina Ratian suunnittelema punainen teksti grafiikka.

Pesu: 30 asteisessa vedessä

Lisätiedot

Paino0,130 kg (kilogramma)
Mitat1,5 cm (senttimetri)
Materiaali

Kangas, Tekstiili

Väri

Musta, Punainen

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ratia Mesh säädettävä talutin, musta punaisilla teksteillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...