Trixie, Walker tossut, S-koko

10,90

Pakkaus sisältää 2  kpl koiran tossuja. Tossut suojaavat koiran jalkoja tiesuolalta, kosteudelta, lialta ja kylmyydeltä. Tossujen yläosassa on joustava resori ja tossut kiristetään koiran jalkaan sopivaksi tarranauhalla. Väriltään mustat, tarranauhassa on heijastin. Tossut ovat valmistettu softshell materiaalista ja ne hylkivät vettä, sisäpuolella koiran tassua vasten on pehmoista fleecekangasta. Tossuissa on ohut pinnoite kärjessä ja pohjassa, joten ne eivät ole tarkoitettu asfaltilla tai muilla kovilla ja hankaavilla pinnoilla kävelemiseen.

S – koon tassun mitat: 7 x 6,5 cm rotusuosituksena: Westie, jackrusselinterrieri

Varasto loppu

Kuvaus

Trixie, Walker tossut suojaavat koiran jalkoja. Varresta tarran avulla kiinnitettävät koiran tossut, jotka ovat miellyttävän kevyet. Tarrassa oleva heijastava pinta auttaa näkymään autoilijoille, hämärässä lenkkeiltäessä.

Lisätiedot

Paino0,110 kg (kilogramma)
Mitat3 cm (senttimetri)

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie, Walker tossut, S-koko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...