Ale!

Viimeiset kappaleet haalareita, ALE!

12,9039,90

Nyt ilmojen alkaessa viilenemään, tempaistaan viimeiset kappaleet koirien haalareita ale hintaan!

1. Hurtta Outdoor overall sateen ja tuulenpitävä haalari pienelle koiralle kurakelejä vastaan. Väriltää vihreä (katso kuvasta numero 1.). Heijastimet lisäävät turvallisuutta hämärässä liikuttaessa. Haalarin kaula-aukko on säädettävissä sisäänommellun joustavan nyörin ja klipsin avulla. Haalarissa on myös tarroin säädettävät lahkeiden suut. Myöskin rintakehän ympärystä on mahdollista säätää selän molemmin puolin oevilla nyöreillä. Haalarin puetaan ns. hyppää sisään menetelmällä ja siinä on vetoketjukiinnitys selänpäällä. Saatavissa koko 252: selänpituus: 25cm, kaulanympärys: 37cm, rinnanympärys 54cm, vyötärö: 43cm, etujalkojen lahkeenpituus rinnan alta: 9cm. Uroksen malli.

2. For My Dogs – lämpöhaalari on erittäin laadukas, vettähylkivä ja mitä pehmoisimmalla sisäosalla vuorattu lämmin talvihaalari. Väriltään ruskea/neonkeltainen (kuvat 2. haalarin molemmilta puolilta), haalarin etuosassa on värikkäitä lumihiutaleen kuvia. Nartun malli, kooltaan: selänpituus 35 cm, rinnanympärys etujalkojen takaa noin 45-55cm, vyötärössä on säätömahdollisuus maksimaalisen istuvuuden takaamiseksi. Sisäänommellut kuminauhat saavat haalarin asettumaan ja istumaan hyvin koiran päälle, ne myös sallivat koiran vapaan liikkumisen. Kaulaosassa on leveämpi kuminauha ja se on suljettavissa niskasta painonepillä. Lahkeensuiden kireyttä voidaan säätää joustavien nyörien avulla. Haalari puetaan päälle / suljetaan selänpäällä olevan vetoketjun avulla.

3. Hurtta Comfort knit on nimensä mukaisesti mukava ja miellyttävä sekä lämmin koiran yllä. Neule on tarkoitettu ulkoiluun kylmällä ja kolealla säällä ja se suojaa tärkeiden lihasryhmien lisäksi myös koiran kaulaa. Tämä sopii erityisen hyvin vaatteisiin tottumattomalle koiralle sillä se on liikkuessä äänetön ja miellyttävän joustava. Koko 45M selänpituus: 45 cm, kaulanympärys 50 cm, rinnanympärys 60 cm (esimerkki rotuja: Espanjanvesikoira, Pumi, Bullterrieri, Lagotto Romagnolo). Väriltään harmaa/vadelma, kuten kuvassa.

Poista

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Malli:

1. Hurtta sadehaalari vihreä koko:252, 2. ForMyDogs lämpöhaalari Ruskea/keltainen 35cm, 3. Hurtta lämpöneule harmaa/vadelma 45M