Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille on luotettava kotimainen verkkokauppa!

Toimitusehdot

Yleiset sopimus-, tilaus- ja toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokauppa www.kaikkeakaverille.fi tuotteita myy ja maahantuo Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille (y-tunnus 2695282-7). Tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin verkkokaupassa.
Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille noudattaa kaikessa toiminnassaan yleiseen kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä suosituksia.

MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout (PayTrail) maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy (PayTrail), joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..
Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

GSM-maksaminen

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.
Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.

Everyday

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä
Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:
1. Kertasuorituksena
– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,
todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.
2. Kuukausierissä
– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.
– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.
– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.
Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.
18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.
Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

Jousto

Jousto Laskulla ja Osamaksulla
Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Tilaajalla on 14 vrk palautusoikeus tilaamalle tuotteelle. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Sinetöityjen tuotteiden tulee olla avaamattomassa pakkauksessa.
Tilaajan tulee olla yhteydessä Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille ennen tuotteen palautusta. Ilman yhteydenottoa palautetuista tuotteista emme maksa postituskuluja. Palautuksista voit olla yhteydessä sähköpostitse myynti@kaikkeakaverille.fi
Tuotteen hakematta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Tässä tapauksessa veloitamme postikulut.

HINTAVIRHEET

Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille pidättää oikeuden tilauksen perumiseen hintavirheiden kohdalla. Hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa myynnissä olevaa tuotetta, esimerkiksi kaksi tuotetta ostettaessa hinnaksi tulee yhden tuotteen hinta.

YLIVOIMAINEN ESTE

Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia ei voi välttää.
Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

REKLAMAATIO

Jos tilattu tuote on rikkoutunut/vahingoittunut toimituksessa ota yhteyttä noutopisteeseen ja tee vahinkoilmoitus. Ilmoita myös Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille sähköpostitse asiasta. Sähköpostiosoite: myynti@kaikkeakaverille.fi

TUOTTEIDEN SAATAVUUS JA MARKKINOINTIREKISTERI

Tuotteen saatavuus vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Hyväksymällä nämä ehdot Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille voi tallentaa tilaajan yhteystiedot markkinointia varten. Tilaaja voi poistaa yhteystiedot rekisteristä milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@kaikkeakaverille.fi.

TOIMITUSTAVAT

Pyrimme toimittamaan varastotuotteet asiakkaalle niin pian kuin mahdollista. Yleensä toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää, huomaathan että kirjeiden kohdalla Posti ilmoittaa toimitukseen kuluvan 4 arkipäivää, joten jos haluat tilauksesi mahdollisimman nopeasti valitse tällöin toimitus pakettina. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen.
Toimituksissa käytämme Postia.

Toimituskulut:

• SMARTPost Pakettiautomaatti: 4,90 €
• Nouto lähimmästä Postista: 5,90 €
• Posti kotiinkuljetus: alkaen 10,90 €
Kirje painon mukaan alkaen 2 € – 10,60 €

59 € ostokselle tarjoamme ilmaisen toimituksen. Ilmaisella toimituksella tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipaikkaan.

Noutamaton lähetys:

Postin noutopisteeseen ohjattua lähetystä säilytetään 7 päivää. Mikäli   lähetystä ei noudeta tässä postin määrittelemässä ajassa, palautuu lähetys lähettäjälle. Joten muistathan hakea ajoissa tilauksesi!

Noutamaton lähetys ei ole asiakaspalautus. Noutamattomasta lähetyksestä joudumme perimään lähetyksen postituskulujen lisäksi 5,90 € palautuskuluja. Kaupan purkaantuessa loppuosuuden hyvitämme asiakkaalle.

Voimme myös lähettää lähetyksen uudelleen, jolloin veloitamme postimaksun hinnastomme mukaan:

  • SMARTPost Pakettiautomaatti: 4,90 €
  • Nouto lähimmästä Postista: 5,90 €
  • Posti kotiinkuljetus: alkaen 10,90 €
  • Kirje alkaen 2 €

Pyrimme ottamaan yhteyttä asiakkaaseen palautuneen lähetyksen saapuessa meille.

YHTEYSTIEDOT

Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille
Viikarintie 85
16300 Orimattila
Sähköposti:
myynti@kaikkeakaverille.fi

www.kaikkeakaverille.fi

(Y-tunnus 2695282-7)