Aidosti ja 100% kotimainen verkkokauppa. Pienyritys, joka välittää jokaisesta asiakkaastaan!

 

Toimitusehdot

Yleiset sopimus-, tilaus- ja toimitusehdot (päivitetty 06.07.2023)

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokauppa www.kaikkeakaverille.fi tuotteita myy ja maahantuo Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille (y-tunnus 2695282-7). Tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin verkkokaupassa.
Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille noudattaa kaikessa toiminnassaan yleiseen kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä suosituksia.

MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA

Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail (aiemmin CheckOut) maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Danske Bankin, POP-pankin, Säästöpankin, OmaSäästöpankin, Ålandsbankenin, Osuuspankin, Handelsbankenin, Aktian ja S-pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oyj:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.
Verkkokauppa käyttää Paytrail (aiemmin CheckOut) maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteistaan. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj (2122839-7) välille. Paytrail Oyj vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun kauppiaalle.

MobilePay

Yli kaksi miljoona suomalaista on ladannut MobilePay puhelimeensa. Voit käyttää MobilePayta kaikenlaisessa maksamisessa. Maksat ostokset sujuvasti verkkokaupassa vain muutamalla sormen liikkeellä. Maksut hyväksyt pyyhkäisemällä – helposti ja turvallisesti. Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille. Lue lisää: https://mobilepay.fi/kayttajille

Pivo

Siirrä rahaa reaaliaikaisesti puhelinnumerolla, jaa yhteisiä kuluja ja maksa puhelimella netissä.

Pivolla onnistuu kaikki tämä – ja moni muukin asia. Löydä omanlaisesi tapa pivottaa. Niin tekee jo yli 1,2 miljoonaa muutakin. Kaikkien pankkien asiakkaille. Lue lisää Pivo: sta: https://pivo.fi/

OP-lasku

OP Lasku on maksutapa arjen hankintoihin verkossa. Se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa.

Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. OP :n verkkopalvelussa näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan.

Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskua. Maksat siis vain OP Laskun käytöstä.

Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %.* Lue lisää: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Huom, tarkistathan laskun ja osamaksun tämän hetkisen koron, luoton tarjoajan sivuilta.

Jousto

Jousto Laskulla ja Osamaksulla
Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Huom, tarkistathan laskun ja osamaksun tämän hetkisen koron, luoton tarjoajan sivuilta.

TUOTTEIDEN SAATAVUUS JA MARKKINOINTIREKISTERI

Tuotteen saatavuus vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Hyväksymällä nämä ehdot Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille voi tallentaa tilaajan yhteystiedot mahdollista markkinointia varten. Tilaaja voi poistaa yhteystiedot rekisteristä milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: myynti@kaikkeakaverille.fi.

TOIMITUSTAVAT

Pyrimme pakkaamaan varastotuotteet asiakkaalle niin pian kuin mahdollista, yleensä saman vuorokauden aikana. Noin kello 15.30 mennessä jätetyt tilaukset pyrimme saamaan kyseisen päivän Postin kuljetukseen. Postin toimitusaika on paketeille noin 1-2 arkipäivää (välillä 3 arkipäivääkin). Huomaathan, että kirjeiden kohdalla Posti ilmoittaa toimitukseen kuluvan noin 4 arkipäivää, joten jos haluat tilauksesi mahdollisimman nopeasti valitse tällöin toimitus pakettina. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen.
Toimituksissa käytämme Postia ja sen palveluita.

Toimituskulut:

• SMARTPost Pakettiautomaatti: 5,90 €
• Nouto lähimmästä Postista: 5,90 €
• Posti kotiinkuljetus: alkaen 10,90 €
Kirje painon mukaan alkaen 2,50 € – 4,90 €. Kirjeitse lähetettävät 4,90 € postitusmaksua maksavat (eli yli 50g painavat) tilaukset lähetetään lähetysseurannalla.

69 € ostokselle tarjoamme ilmaisen toimituksen. Ilmaisella toimituksella tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipaikkaan.

Noutamaton lähetys:

Postin noutopisteeseen ohjattua lähetystä säilytetään 7 päivää. Mikäli lähetystä ei noudeta tässä Postin määrittelemässä ajassa, palautuu lähetys lähettäjälle. Joten muistathan hakea ajoissa tilauksesi!

Noutamaton lähetys ei ole asiakaspalautus. Noutamattomasta lähetyksestä joudumme perimään lähetyksen postituskulujen lisäksi 5,90 € palautuskuluja (meille tämä kustantaa vielä enemmän). Kaupan purkaantuessa loppuosuuden hyvitämme asiakkaalle.

Voimme myös lähettää lähetyksen uudelleen, jolloin veloitamme postimaksun hinnastomme mukaan:

  • SMARTPost Pakettiautomaatti: 5,90 €
  • Nouto lähimmästä Postista: 5,90 €
  • Posti kotiinkuljetus: alkaen 10,90 €
  • Kirje alkaen 2,50 €

Pyrimme ottamaan yhteyttä asiakkaaseen, jos huomaamme ettei pakettia ole noudettu ja viimeinen haku päivä lähestyy (sillä ei ole kenenkään etu, että Posti kuljettaa pakettia edes takaisin ja toki veloittaa kuljetuksistaan niin polttoainekulut kuin postituskulutkin molempiin suuntiin). Myös palautuneen paketin uudelleen lähetys kustantaa normaali lähetyksen verran meille (ja tämän vuoksi myös asiakkaalle). Otamme myös yhteyttä asiakkaaseen siinä tapauksessa, että lähetystä ei ole haettu ajoissa ja se ehditään palauttaa meille.

HINTAVIRHEET

Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille pidättää oikeuden tilauksen perumiseen hintavirheiden kohdalla. Hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa myynnissä olevaa tuotetta, esimerkiksi kaksi tuotetta ostettaessa hinnaksi tulee virheellisesti vain yhden tuotteen hinta.

YLIVOIMAINEN ESTE

Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia ei voi välttää.
Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

PALAUTUSOIKEUS JA REKLAMAATIO

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Tilaajalla on 14 vrk palautusoikeus tilaamalleen tuotteelle/tuotteille. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Voit tietenkin sovittaa ostamaasi tuotetta, esimerkiksi vaatetta tai valjasta, mutta tuotteen tulee säilyä siistinä ja jälleenmyynti kelpoisena. Sinetöityjen tuotteiden tulee olla avaamattomassa pakkauksessa (esim. shampoot, ravinteet). Palautettaessa koko tilauksen tai osan tilauksesta niin ettei ostosten summa enää oikeuta ilmaiseen toimitukseen vähennämme palautettavasta kauppasummasta tilauksen alkuperäisen postituskulun. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mutta
tilaajan tulee olla yhteydessä Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille ennen tuotteen palauttamista, saadakseen maksutonta palautusta varten palautustunnuksen. Ilman yhteydenottoa palautetuista tuotteista emme maksa postituskuluja. Palautuksista voit olla yhteydessä sähköpostitse: myynti@kaikkeakaverille.fi

Vaihdamme myös mielellämme tuotteen oikeaa kokoa vastaavaksi, tai toiseen tuotteeseen, vaihtamisen voi suorittaa kerran tilausta kohti niin että me tarjoamme postituskulut vaihdettavalle tuotteelle. Joten pyrithän mittaamaan oikean koon, vaihtaminen toki onnistuu tämänkin jälkeen mutta tällöin asiakas maksaa postituskulut. Autamme mielellämme, jos oikean koon tai tuotteen valitseminen tuntuu vaikealta, tai haluat lisätietoa tuotteesta.

Tuotteen hakematta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Tässä tapauksessa veloitamme postituskulut.

REKLAMAATIO

Tarkistamme jokaisen meiltä lähtevän tuotteen, ennen pakkaamista, mutta jos kuitenkin havaitset tuotteessa valmistusvirheen tms, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: myynti@kaikkeakaverille.fi

Jos tilattu tuote on rikkoutunut/vahingoittunut toimituksen yhteydessä ota yhteyttä Postiin tai noutopisteeseen ja tee vahinkoilmoitus. Ilmoita myös Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille sähköpostitse asiasta. Sähköpostiosoite: myynti@kaikkeakaverille.fi

YHTEYSTIEDOT

Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille
Viikarintie 85
16300 Orimattila
Sähköposti:
myynti@kaikkeakaverille.fi

www.kaikkeakaverille.fi

(Y-tunnus 2695282-7)