Aidosti ja 100% kotimainen verkkokauppa. Pienyritys, joka välittää jokaisesta asiakkaastaan!

 

Yritys

Lemmikkitarvike Kaikkea Kaverille

Sai alkunsa ideasta tarjota lemmikkien omistajille ja lemmikeille itselleen hyvänmielen tuojan. Eli hyvänmielen kaupan! Haluan siis tarjota edullisesti lemmikkien omistajille lemmikkitarvikkeita ja tällöinhän siitä hyötyvät myös eläimet, kun saavat monenlaisia virikkeitä elämäänsä. Itse ainakin tunnen riemua siitä, kun voin lemmikeilleni tarjota uusia juttuja ja herkkuja, varsinkin toinen koirastani on pakahtua onnesta, saadessaan uuden lelun ja väkisinkin koirani hyvä mieli tarttuu tällöin myös minuun! Teen tätä työtä sivutoimisena eikä päällimmäinen tarkoitukseni ei ole rahallinen hyöty, jonka ansiosta pystyn tarjoamaan tuotteita kuluttajille edulliseen hintaan. Kuulostaa varmaan omituiselta, mutta onhan tässä ns. omakin lehmä ojassa, eli saan hyvänmielen siitä, että pystyn ilostuttamaan sekä omistajia, että heidän nelijalkaisia kavereitaan ympäri Suomen.

Haluan kuulla mitä kaipailisitte kauppaan myyntiin, pyrin toki muutenkin laajentamaan tuotevalikoimaa, olenhan vasta juuri saanut pyöräytettyä yrityksen käyntiin. Eli kannattaa tsekkailla uutuuksia!

Jos ajatus verkkokaupasta ostamisesta hirvittää, niin olen myös näyttelyissä ja messuilla myymässä, joten siellä voi tulla ostoksille ja kurkkaamaan sekä juttelemaan ja samalla toteamaan, että olen ihan hyvä ja rehellinen tyyppi. Sivustoltamme ostaminen on tietenkin turvattu SSL-suojauksen avulla, joten verkko-ostaminen on meillä turvallista! Kuulun myös Suomen Yrittäjiin.

Kaikki verkkokauppaan tervetulleeksi toivoittaen,
Heidi ja taustajoukot

SY_jasenyritys_2016_175x88px