Lelut

No mutta nyt löysit tiesi hauskuuden pariin, sillä mistäpä koirat nauttisivat enemmän kuin kunnon leikkihetkestä! Täältä löydät monenlaisia leluja koirasi iloksi.

Jos koirallasi on taipumus rikkoa kaikki mahdolliset lelut, niin olemme koonneet juuri sinun koiraasi varten kestävien lelujen alle, lelut joista riittää myös vahvaleukaisille koirille iloa pidemmäksi aikaa.
Treenileluista löytyy kaikenmoisia kivoja motivointi leluja yhteisiin treenihetkiin.
Jos koirasi ei ole innokas rikkomaan leluja niin köysi-, pallo- ja pehmoleluissa on paljon koirallesi ihania leluja, joita koirasi voi kanniskella, heitellä ja iloita niistä. Ja toisaalta löytyy sieltä myös edullisia leluja niille koiruuksille, joiden lelut tuppaavat räjähtämään heti. Leikkimistyylejä kun on monia. Tästä syystä emme voi valitettavasti taata minkään lelun kestämistä.

Muistathan myös AINA valvoa koirasi leikkimistä leluilla, jotta ehdit kerätä mahdollisesti rikkoutuneen tai vioittuneen lelun heti pois koiran ulottuvilta. Ja sitten ei muuta kuin valitsemaan mieluista lelua, jotta koirasi pääsee purkamaan energiaansa kivaan ja sallittuun puuhaan.