ForMyDogs talvihaalari mäyräkoira tytölle, vihreä

62,90

Mäyräkoira tytön laadukas haalari, kauniin vihreällä, likaantumiselta, tuulelta ja kastumiselta suojaavalla kankaalla. Haalarin sisävuori on pehmeää fleecekangasta. Haalari suojaa koiraa kokonaisvaltaisesti säältä ja pitää myös herkän vatsan alueen lämpöisenä ja kuivana.

Hyvin istuva haalari malli, joka ei haittaa koiran liikkumista. Haalaria voidaan säätää vielä tiiviimmin istuvaksi niin kauluksesta kuin rinnan ja vyötärönkin kohdalta. Haalari ei aukea kokonaan, vaan siinä on kiinteä kaulaosa. Haalari onkin helppo pujottaa ensiksi koiran kaulaan ja tämän jälkeen nostella jalat punteihinsa, jonka jälkeen haalari suljetaan nopeasti ja helposti selän yllä olevalla vetoketjulla.

Haalarissa on hyvin näkyvät heijastavat yksityiskohdat, kauluksessa heijastinnauhaa ja etupunteissa kiertää heijastinterettä, joten koira näkyy myös hämärissä autoilijoille.

Mittaathan selänpituuden koiran niskan ja selänyhtymäkohdasta aina hännän alkamiskohtaan. Rinnanympärys olisi hyvä mitata muutaman sentin päästä etujaloista, rinnanympärystä voidaan säätää pienemmäksi sisäänommellun kuminauhasäädön avulla.

KokoSelänpituusRinnanympärysEsimerkkirotuja:
TM134 cm40 cmkaniini/kääpiömäyräkoira
TM239 cm43 cmkääpiömäyräkoira
TC144 cm52 cmmäyräkoira

Kuvaus

ForMyDogs talvihaalari mäyräkoira nartulle. Lämmin haalari, joka on vartavasten mäyräkoirille suunniteltu. Vapaat liikkeet salliva haalari, suojaa koiraa niin kylmältä kuin kastumiseltakin. Haalarin ansiosta narttu mäyräkoiran mahan alus on suojattuna aina takajalkoihin asti.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

TM1, TM2, TC1

Materiaali

Fleece, Vettähylkivä kangas

Väri

Vihreä

Brand

For My Dogs

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ForMyDogs talvihaalari mäyräkoira tytölle, vihreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...