Hammaskiven poistotyökalu, oikea

9,90

Hammasskraba eli hammaskiven poistamiseen tarkoitettu työkalu (myös raappa, raspi) on valmistettu vahvasta ruostumattomasta teräksestä. Tällä ammattilaistasoisella raspilla, poistat hammaskiven hampaan pinnasta helposti. Skraba on viisto oikealle.

Aseta raspi mahdollisimman lähelle ientä, hammaskiven yläpuolelle, vedä raspia kevyesti aavistus alaspäin niin että hammaskivi irtoaa hampaan pinnasta (usein isona laattana). Huomaathan, että hammaskiven poistamisessa ei tule käyttää voimaa, jottet vahingoita hampaita tai ikeniä. Eikä raspia tule liuttaa koskaan kohti koiran ikeniä, vaan aina ikenistä poispäin. Skraballa ei siis tule hinkkailla hampaan pintaa vaan kevyesti ”napauttaa” hammaskivi irti. Jos koirallasi on ollut hammaskiveä useita vuosia ja hammaskivi on keltaisen sijaan väriltään tummaa tai mustaa suosittelemme hammaskiven poistoa eläinlääkärillä (tällöin hammaskiveä saattaa olla myös ikenien alla).

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Hammaskiven poistamistyökalu lemmikille. Hammaskiven poistaminen onnistuu näppärästi tällä kätevällä, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla työkalulla.

Lisätiedot

Paino0,050 kg (kilogramma)
Mitat1 cm (senttimetri)

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hammaskiven poistotyökalu, oikea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *