FinNero Kunto Lenkkeilyvyö, musta

19,90

Haluatko kävellä, hölkätä tai juosta koirasi kanssa niin ettet tarvitse pitää samalla talutinta kädessä? Tämä vyötärölle kiinnitettävä lenkkeilyvyö antaa sinulle vapaat kädet, myös sauvakävellessä tai hiihtäessä koirasi kanssa.

KUNTO – lenkkeilyvyö helpottaa liikkumista yhden tai useamman koiran kanssa, vapauttaa kätesi mm. avainten tai puhelimen käsittelyyn lenkkeilyn aikana tai makupalojen antamiseen koulutustilanteessa. Sauvakävelyä koiran kanssa harrastavalle KUNTO-lenkkeilyvyö on vallan mainio lisävaruste.

Koko: Vyö on 4 cm leveä ja sitä voidaan säätää ympärysmitaltaan sopivaksi, minimissään vyön saa noin 75 cm ja maksimissaan se säätyy aina 140 cm asti.

KUNTO-lenkkeilyvyötä voi käyttää kaksilukkoisen tai käsilenkillisen taluttimen kanssa. Käsilenkillisen taluttimen saat kiinni vyöhön, kun ensin pujotat käsilenkki osion vyön solkien läpi ja tämän jälkeen pujotat hihnan lukollisen pään läpi käsilenkistä ja kytket vasta tämän jälkeen koiran, näin saat pitävän silmukan vyöhön.

Suosittelemme KUNTO-lenkkeilyvyön kanssa käyttämään selkäpehmustusta, varsinkin kesäaikana, jolloin on vähemmän vaatetusta. Selkäpehmuste tukee ja suojaa selkää äkkinäisiltä nykäisyiltä eikä kovakaan koiran vetäminen tunnu epämiellyttävälle. Tähän vyöhön sopii esim. Topcanis selkätuki.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

FinNero Kunto lenkkeilyvyö on väriltään musta ja sallii lenkkeillessä käsiesi vapaan liikkumisen.

Jos ulkoilutat yhtä tai useampaa koiraa yhtäaikaa, haluatko välillä kädet vapaaksi? Jännittyykö lenkin aikana hartiasi tai käsivartesi? Lenkkeilyvyötä vyötäisillä käyttäessäsi on kätesi vapaana liikkumaan, joka vähentää huomattavasti lihasjännityksiä käsivarsissasi sekä hartioissasi. Jos koirallasi on taipumusta tehdä äkkinäisiä ryntäilyjä on talutusvyöhön hyvä hankkia selkäpehmuste. Koiran taluttimen on tällöin myös hyvä olla joustava tai varustettu joustavalla osuudella, jottei nykäykset tunnu sinusta eikä koirastasi epämiellyttäviltä.

Hiihtäessä ja juostessa koiran kanssa, on joustava talutin myöskin suositeltava käytettäväksi pehmentämään vetoa ja varsinkin vetämään lähtöä. Jos olet aikeissa alkaa harrastaa lajia, jossa koiran tulisi vetää niin hyvänä vinkkinä kerrottakoon, että on järkevää opettaa koira alusta asti lähtemään hallitusti vetämään. Eli ei niin, että koiralle vaan annetaan käsky “Vedä” (tai muu vastaava käsky, jolla koirasi ampaisee matkaan), vaan hyvä olisi valmistaa koira siihen, että kohta lähdetään. Esimerkiksi laskemalla rauhallisesti ääneen: 1, 2, 3 ja sitten vasta antamalla lähtökäsky: vedä (tai mitä käskyjä haluatkaan käyttää). Tällöin koiralla on aikaa valmistautua lähtemiseen, eikä se vain täydellä vauhdilla ryntää taluttimen päähän, jolloin tulee helposti epämiellyttävä nykäys, vaikka jousto sitä vaimentaisikin. Koira saattaa haistella tai häärätä omiaan ja pahimmassa tapauksessa loukatakin itsensä, jos kiepsahtaa kesken omien puuhiensa innolla juoksuun. Kun taas kuullessaan valmistautumissanat sen olisi tarkoitus keskittyä ja hoksata, että kohta lähdetään. Mieluusti tällöin itse otat takapakkia sen verran, että hihna on valmiiksi kireällä, joilloin ikävää nykäystä ei pääse syntymään ja pääsette lähtemään yhdessä hallitusti matkaan.

Lisätiedot

Paino0,180 kg (kilogramma)
Mitat2,5 cm (senttimetri)

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Kunto Lenkkeilyvyö, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...