Finnero Rescue valjas, vihreä

27,9029,90

Finnero Rescue valjaassa on kaksi pikalukkoa, sekä kaulalla että rintakehällä. Näin valjasta ei tarvitse pujottaa koiran kaulaan. Valjas on kauniin vihreä ja musta. Valjaan nauhassa on heijastavia yksityiskohtia koko valjaan mitalla. Selän päällä ja rintakehällä on miellyttävä neopreenilla topattu pehmuste. Valjaan vatsanalustassa on kaksi kohtaa, joista saat rintaremmin pujotettua, eli voit säätää rintaremmin kohtaa lähemmäs etujalkoja tai kauemmas niistä. Myöskin kaulanympäryksessä sekä rintahihnassa on mukavasti säätämis varaa.

Valjaassa on hihnan kiinnitys mahdollisuus niin selänpäällä kuin rinnassakin. Varsinkin vetävien koirien menoa hillitsee eturinnasta taluttaminen. Renkaaseen voit myös kiinnittää hämärinä vuodenaikoina vilkkuvan valon.

Finnero Rescue valjas on tehty yhteystyössä Rescueyhdistys Kulkurit kanssa ja Finnero lahjoittaa osan myynnistä toiminnan tukemiseen.

Koko Rinnanympärys  Kaulanympärys  Rotusuositus (viitteellinen)

XS     39-62 cm                   30-43cm               Chihuahua, Bichon frisé
S        47-78 cm                   46-66 cm              Beagle, Suomenajokoira
M      58-111 cm                   51-75 cm              Collie, Saluki

Tuotetunnus (SKU): 22053 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Finnero Rescue valjas on helposti puettava koiran valjas. Valjas on tyylikkään vihreän ja mustan värinen ja ilahduttaa varsinkin kasvavan pennun omistajaa säädöillään.

Valjaassa on miellyttävä pehmustus rinnalla, joka jakaa vedosta aiheutuvan paineen laajemmalle alueelle. Kaksi hihnan kiinnitys lenkkua, tuo myös mahdollisuuden taluttaa koiraa tarpeen vaatiessa myös rinnan kohdalta (auttaa vetämisen estämiseen).

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

M, S, XS

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Finnero Rescue valjas, vihreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *