For My Dogs Talvihaalari isoille koirille, nartun malli

69,95

Ihanan pirteä kuosinen ja erittäin lämmin isohkon koiran talvihaalari. Haalari on kevyt, hyvin liikkumisen mahdollistava ja melkein äänetön koiran liikkuessa.

Vettähylkivä ja tuulenpitävä päälikangas on kuosiltaan kaunis tummansininen, johon etupään herkemmät värit sopivat suloisesti.  Haalarissa on myös korkea kaulus, suojaamassa koiran kaulaa kylmyyttä ja viimaa vastaan. Sisävuori on erittäin pehmeää ja lämpöistä pörröfleeceä (näkyy ympyrän mallisessa kuvassa). Haalarissa on säätömahdollisuus vatsan ja rinnan kohdalla, joten sen istuvuus on huippuluokkaa. Lisäksi lahkeiden sisäänommellut kuminauhat takaavat punttien pysymisen aloillaan. Haalari on narttukoirille suunniteltu ja se suojaa vatsanalusta aina takajalkoihin asti.

Haalari on erittäin helppo ja nopea pukea ja riisua yhtenäisen selänpäällä kulkevan vetoketjun ja kauluksessa olevein neppareiden ansiosta (haalari siis aukeaa kokonaan).

Huomaathan mitatessasi koiraasi että rinnanympärysmittaan (mitataan noin 5 cm etujalkojen takaa) olisi hyvä lisätä noin 5 cm, jotta haalarissa on hyvin liikkumatilaa. Esimerkkirodut on vain antamassa suuntaa, joten mittaathan koirasi, roduissa kun esiintyy paljonkin yksilöeroja koon suhteen.

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta.

Poista

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

Selänpituus 45 cm (B2), Selänpituus 50 cm(B3), Selänpituus 55 cm(C1), Selänpituus 60 cm (C2), Selänpituus 65 cm (C3)