For My Dogs Talvitakki, sinimusta

45,95

Laadukas sinisenmusta takki on lämmin, kevyt ja helppo pukea. Päällikangas on vettähylkivää ja tuulenpitävää polyesterkangasta. Vuoriosa on super pehmoista ja lämmintä plyyshimäistä kangasta (näkyy pyöreän mallisena kuvassa). Takissa on korkea kaulus, joka suojaa koiran niskaa tuulelta ja viimalta.

Takki on helposti puettavissa ja riisuttavissa selänpäältä kiinnitettävän leveän tarranauhan ansiosta. Istuvuuden parantamiseksi takissa on sisäänommeltua joustavaa kuminauhaa vatsakappaleessa jolloin se asettuu hyvin myös koirille joilla on nouseva vatsalinja. Malli sopii sekä nartuille että uroksille.

Tupla heijastinnauhat kauluksessa ja selänpäällä tuovat näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeässä ja hämärissä liikuttaessa.

Esimerkkirodut on vain antamassa suuntaa, joten mittaathan koirasi, roduissa kun esiintyy paljonkin yksilöeroja koon suhteen.

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta.

Poista

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

selänpituus 30 cm (14), selänpituus 39 cm (20)