For My Dogs Talvitakki sini/harmaa armeijakuosi, isoille koirille

59,95

Laadukas lämmin talvitakki sopii isohkoille koirille ja se on kevyt ja helppo pukea sekä riisua. Päällikangas on vettähylkivää ja tuulenpitävää polyesterkangasta. Vuoriosa on super pehmoista ja lämmintä fleecekangasta (näkyy pyöreän mallisena kuvassa). Takissa on korkeahko kaulus, joka suojaa koiran niskaa tuulelta ja viimalta. Koiran on vaivatonta liikkua takin kanssa, sillä se ei rajoita etujalkojen liikkeitä ja pysyy hyvin aloillaan.

Takki on helposti puettavissa ja riisuttavissa selänpäältä kiinnitettävän leveän ja napakan tarranauhan ansiosta. Istuvuuden parantamiseksi takissa on joustavaa kuminauhaa vatsakappaleessa jolloin se asettuu hyvin ja tiiviisti päälle. Kauluksessa on myös säätömahdollisuus. Malli sopii sekä nartuille että uroksille.

Tupla heijastinnauhat kauluksessa ja selänpäällä tuovat näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeässä ja hämärissä liikuttaessa.

Esimerkkirodut on vain antamassa suuntaa, joten mittaathan koirasi, roduissa kun esiintyy paljonkin yksilöeroja koon suhteen.

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta.

Poista

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

Selänpituus 50 cm (B3), Selänpituus 55 cm (C1), Selänpituus 60 cm (C2)