Rukka Lucky – takki, oranssi

39,9052,90

Tämän oranssimustan takin hyvin istuva leikkaus, korkea kaulus ja joustava materiaali tekevät siitä loistavan valinnan aktiiviselle koiralle. Takki on tyylikäs, mukava ja lisäksi sen materiaali on tuulenpitävä ja vettähylkivä.

Takki on ns. päälle pujotettava malli. Joustavan etuosan ansiosta takki on helppo pukea ja riisua ja vatsakappaletta voidaan tarvittaessa kiristää. Säädetävä korkea kaulus suojaa kaulaa. Konepesun kestävä takki kuivuu nopeasti ja mahtuu pieneen tilaan.

Joustava materiaali kestää hyvin käyttöä ja tuntuu miellyttävältä päällä. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy tiiviisti koirasi päällä.

Kirkkaan värin ja näkyvien heijastimien avulla koira erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Tärkeiden saumojen päälle on tikattu heijastava nauha.

Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan alta kokotaulukosta mikä koko sopisi koirallesi (klikkaa tarvittaessa isommaksi). Koko valikossa on listattu koot  alapuolella olevan taulukon kokojen (harmaalla pohjalla) mukaan.

Poista

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm