For My Dogs Talvitakki, pinkki

45,9549,95

Laadukas pinkin värinen takki on lämmin, kevyt ja helppo pukea. Päällikangas on vettähylkivää ja tuulenpitävää polyesterkangasta. Vuoriosa on super pehmoista, laadukasta ja lämmintä pörröfleeceä. Takissa on korkeahko kaulus ja irroitettava huppu joka alhaalla ollessakin suojaa koiran niskaa tuulelta ja viimalta. Tässä takissa koiran on vaivatonta liikkua, sillä takki ei estä taikka rajoita etujalkojen liikeratoja.

Takki on helposti puettavissa ja riisuttavissa selänpäältä kiinnitettävän leveän tarranauhan ansiosta. Istuvuuden parantamiseksi takissa on joustavaa kuminauhaa vatsakappaleessa, jolloin se asettuu hyvin koiran vatsaa vasten. Malli sopii sekä nartuille että uroksille.

Esimerkkirodut on vain antamassa suuntaa, joten mittaathan koirasi, roduissa kun esiintyy paljonkin yksilöeroja koon suhteen. Huom! Lisäkuva on isojen koirien takista, jossa ei ole huppua, muutoin vastaavanlainen tuote. Isossa koossa selänpituus on 60 cm ja rinnanympärys 80 cm esimerkkirotuja joille sopii: labradori, bokseri, dobermanni.

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta.

Poista

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

selänpituus 36 cm (18), selänpituus 42 cm (22), selänpituus 60 cm (C2)