Ale!

FinNero Ratia, puolikiristyvä pehmopanta, turkoosi

9,90

RATIA pehmopanta on puolikiristävä panta, joka on helppo pukea koiralle ja ottaa pois kaulasta. Heijastinraita kiertää pannassa ympäriinsä, joka auttaa näkymään myös pimeällä. Tässä pannassa on turkoosi pehmeä fleece yhdistettynä Grafico-kuosiin.

Pehmusteena on pehmeä SOFT-materiaali, joka 
– hellii koiran kaulaa ja turkkia
– ei hankaa herkkää ihoa
– ei takuta eikä katko hentoistakaan turkkia
– leveä pehmustus suojaa kaulaa
– ei nukkaannu

Puolikiristävä panta:
– soveltuu päivittäiseen käyttöön
– on erityisen helppo pukea sekä riisua

Kokovalikossa on ilmoitettu pannan minimi- ja maksimimitta. Oikean koon selvittämiseksi, mittaathan koirasi pään leveimmän kohdan, jotta panta on helppo sujauttaa kaulaan, sekä kaulan ympärysmitan jotta tiedät mihin kohtaan panta kaulassa asettuu. Hyvä olisi mitata myös koiran kaulan kapein kohta heti korvien takaa, niin tiedät minkä kokoinen pannan pitäisi pienimmillään olla ettei kiristyneenä ollessaan luiskahda kaulasta liian helposti. Lisäkuvasta näkee selkeämmin mitä tulisi mitata.

RISTOMATTI RATIA on suunnitellut oman Grafico Dog International-kuosin, johon on yhdistetty todella pehmeä fleece-pehmuste.

Kuvaus

FinNero Soft pehmopanta on koiran kaulan ja niskan mukavuutta huomioiden mukavan leveä ja pehmeä. Viehättävä turkoosinsininen väri tuo piristystä yhteisiin lenkkeilyhetkiin.

Pantojen leveys (pehmustettu osuus);
25-32 cm pannassa 3,5 cm,
30-37 cm pannassa 4 cm
35-42cm pannassa 4,5 cm
40-47 cm pannassa 5 cm
40-50cm pannassa 5,5 cm
45-55cm pannassa 6 cm

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

25-32 cm, 30 – 37 cm, 35 – 42 cm, 40 – 47 cm, 45 – 55 cm, 50 -60 cm, 55 – 65 cm

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ratia, puolikiristyvä pehmopanta, turkoosi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...