Jokke Antti nahkainen koristeommeltu solkipanta

22,90

Laadukas panta, jonka ulkonäkö hurmaa! Komeasti koristeommellun täysnahkaisen Antti-pannan päälisosa on harmaaseen taittavaa aitoa pintanahkaa ja koiran turkkia vasten oleva vuori on erittäin pehmeää kotimaista tummaa hirvennahkaa. Pantaa on saatavissa joko vaaleanpunaisella tai vaaleansinisellä koristeompeleella. Leveydeltään pannat ovat 2,5 cm. Pudotusvalikossa olevat mitat ovat pannan säädettävyys minimistä maksimiin.

Valmistaja Jokke.

Kuvaus

Nahkainen turkoosilla tai pinkillä langalla koristetikattu kaulapanta. Kaulapannan päälinahka on harmaata väriltään. Koiran kaulaa vasten on pehmeää nahkaa, joten kaulapanta on mukava koiran käyttää. Kauniit koristetikkaukset viimeistelevät pannan.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

Vaaleanpunainen 30-37 cm, Vaaleanpunainen 35 -42 cm, Vaaleanpunainen 40-47 cm, Vaaleansininen 30-37 cm, Vaaleansininen 45 -51 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Harmaa, Pinkki, Turkoosi, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Antti nahkainen koristeommeltu solkipanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...