Häkinpäällinen, eri värejä

24,9025,90

Molly Mutt -häkinpäälliset ovat kestäviä ja käteviä käyttää.  Häkinpäällisistä voidaan avata yksi tai kaksi sivua ja kaksi sivua ovat kiinteät (pidempi ja lyhyempi sivu), myös kaikki sivut voidaan pitää alhaalla.

Päällisen avulla saat suojattua lemmikkisi häkin tuulelta, auringonpaisteelta (huomioithan että luo lemmikille varjon, mutta ei viilennä häkkiä ympäröivää ilmaa viileämmäksi!) tai saat annettua omalle lemmikille rauhan ympäristön vilinästä esimerkiksi kisoissa tai näyttelyalueella. Tuote on helppohoitoinen ja valmistettu esikutistetusta 100 %:sta puuvilla canvasmateriaalista. Läpivärjätty materiaali ei haalistu pesussa eikä sisällä atsovärejä.

Koot:
S: pituus 60cm, leveys 45cm, korkeus 55cm
M: pituus 75cm, leveys 55cm, korkeus 60cm
(Jos mittoja on vaikea hahmottaa, niin mittaa vaikka häkkisi katonpäältä pituus ja leveys ja katosta lattiaan korkeus).

Värit ja kuvioinnit kankaassa (numeroitu kuvassa):
1. Tummansininen valkoisilla kuvioilla
2. Sinisenvihreä (mintunvihreä) kuvioilla
3. Tummanruskea vaaleanruskeilla reunuksilla
4. Ruskea mintunvihreillä reunuksilla
5. Musta sinisenharmailla kuvioilla

Kuvaus

Häkinpäällinen tuo koiralle yksityisyyttä ja rauhaa, sen odotellessa vuoroaan esimerkiksi näyttelyssä tai kisaamassa oltaessa. Oikein mitoitettu päällinen pysyy myös häkin päällä paikoillaan, kovassakin tuulessa. Päällinen suojaa koiraa viimalta ja tuulelta, auringolta ja pieneltä sateelta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko ja väri:

S-koko Tummansininen valkoisilla kuvioilla (kuvassa 1.), S-koko Sinisenvihreä kuvioilla (kuvassa 2.), S-koko Tummanruskea vaaleanruskeilla reunuksilla (kuvassa 3.), S-koko Ruskea mintunvihreillä reunuksilla (kuvassa 4.), M-koko Tummansininen valkoisilla kuvioilla (kuvassa 1.), M-koko Musta sinisenharmailla kuvioilla (kuvassa 5.)

Brand

Molly Mutt

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häkinpäällinen, eri värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...