Näyttelytaluttimet kristallilevennyksellä, eri värejä

14,90

For My Dogs:in valmistama hurmaava näyttelytalutin , korkealaatuisin kristallein koristellulla pannalla, jossa on käyttömukavuutta tuova levennys. Pantaosuus säätyy 19 cm aina 89 cm asti, levennyksen pituus on 14,5 cm ja korkeus/leveys on 1 cm. Taluttimien metalliosat ovat kauniit hillityt antiikki messingin väriset. Taluttimella on pituutta noin 80 cm ja paksuutta vain 0,3 cm.

Taluttimet on valmistettu miellyttävän pehmeästä ja taipuisasta puuvillanyöristä, ainoastaan kultaisen värisessä taluttimessa on karkeampi nyöri, joten se ei ehkä ole miellyttävin vetävän koiran kanssa (toki käytössä pehmenee jonkin verran). Taluttimet ovat kevyitä ja kapeita, joten ne soveltuvat varsinkin pienille ja pienehköille koirille.

Kuvaus

Näyttelytalutin strasseilla. Kauniit, ohuet näyttelytaluttimet, joiden käyttömukavavuutta lisää kaulapannan levennys. Ihana näyttelytalutin strassein somistetulla kaulapannalla. Yhdistelmä talutin on kuitenkin hillitty, eikä vie kehässä liiaksi huomiota koirasta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri:

Kulta/valkoisilla kristalleilla, Musta/valkoisilla kristalleilla, Ruskea/valkoisilla kristalleilla, Vaaleanruskea/vaaleanruskeilla kristalleilla, Valkoinen/ sinisillä kristalleilla

Brand

For My Dogs

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näyttelytaluttimet kristallilevennyksellä, eri värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...