Näyttelytalutin punotulla pannalla, valkoinen

13,90

Valkoinen näyttelytalutin, jossa on punottu levennetty osuus kaulassa. Levennetty osuus on pituudeltaan 15 cm ja leveyttä levennyksessä on 1,8 cm. Talutinosuus on pituudeltaan 90 cm, paksuudeltaan talutin on vain 3 mm ja se on valmistettu miellyttävän pehmeästä pyöreästä puuvillanarusta. Talutinta koristaa messinkiset metalliosat (eivät ole siis kiiltävän kultaiset vaan hillityt messingin sävyiset). Kokonaisuudessaan talutin ja panta yhdistelmä on kevyt, joten sopii mainiosti pienille koirille. Kaulanympäryksessä on reilusti säätövaraa ja se säätyy portaattomasti 19 – 80 cm välillä. Reilusta pannan säätyvyydestä huolimatta talutin soveltuu vain kevyille ja pienille koirille, noin alle 10 kg painaville.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Valkoinen talutin ja panta yhdistelmä näyttelyihin. Levennys pannassa tekee näyttelytaluttimen käytön koiralle miellyttäväksi. Taluttimen pantaosuus on valmisttu keinonahkasta ja talutin on ohuutensa ja keveytensä vuoksi soveltuva vain pienille tai hihnassa vetämättä kulkeville koirille.

Lisätiedot

Paino0,045 kg (kilogramma)
Mitat1,8 cm (senttimetri)

Brand

For My Dogs

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näyttelytalutin punotulla pannalla, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...