KONG Ballistic Hide ‘N Treat aktivointi/treenilelu

12,90

KONG Ballistic Hide ‘N Treat soveltuu mainiosti koiran aktivointiin ja aktivointileluksi, sillä sen täytettäviin taskuihin saa helposti täytettyä nameja ja herkkuja, joten koiralla riittää pitkäksi aikaa mielekästä puuhaa herkkuja tavoitellessaan. Tämä mukavan pehmeä herkkupallo suljetaan napakoiden tarrojen avulla, joiden avaaminen ei ihan hetkessä koiralta onnistu.

Vaikka lelu on pehmoinen ja kevyt on se silti vahvasta päälikankaasta valmistettu, joten se kestää hyvin koiran kaivamista ja koiran etuhampailla avaamisyrityksiä (takahampaille tämä pehmolelu joutuu kuitenkin ennemmin tai myöhemmin antamaan periksi, jos jäystetään järjestälmällisesti). Jos haluat helpottaa koirasi herkkujen saantia voit jättää jonkun tarrallisista “terälehdistä” auki tai haastettava kaivatessasi voit sulkea ne kaikki. Lelu toimii hyvin myös heiteltävänä pallona, kun se on suljettuna (joko herkkujen kanssa tai ilman). Myöskin osalle koirista tämä on hauska palkkaamislelu erilaisissa harrastuksissa, sillä ensin koira saa jahdata heitettyä pehmopalloa ja sitten avata sen itse tai omistajan avustuksella saavuttaakseen vielä lisä palkkioksi herkkuja. Koiran mielestä, kun taitaa olla jännittävämpää haeskella ja “metsästää” herkkuja, kuin saada ne suoraan kädestä suuhun.

Suljettuna pallo on korkeudeltaan noin 13 cm ja leveydeltään noin 12,5 cm. Pallon pinta on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä.

Kuvaus

Kong aktivointi- ja treenilelu on lystikäs Ballistic Hide’n Treat tarrapallo – lelu, joka saa koirasi viettämään aikaansa sallitussa puuhassa.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri:

Vihreä/keltainen, Punamusta, Sininen/lila

Brand

Kong

Uskomme, että koirien ja lemmikeiden täytyy saada leikkiä. Siksi olemme työskennelleet vuodesta 1976 lähtien tarjotaksemme sinulle ja lemmikkillesi kaikkein innovatiivisimmat ja turvallisimmat lelut, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista ja jotka lisäksi kestävät.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KONG Ballistic Hide ‘N Treat aktivointi/treenilelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...