KONG Extreme, musta

9,9024,90

Klassikko KONGia (punaista) vielä kestävämpi versio on tämä musta Extreme KONG, joka on suunniteltu erityisesti vahva leukaisille koirille. Kong lelut ovat erittäin suosittuja ja monelle tuttuja jo vuosienkin takaa. Kong koirien lelut valmistetaan erittäin vahvasta luonnonkumista ja ne ovat koirille mieluisia kanniskeltavia, jäystettäviä joustavuutensa ansiosta ja hauskoja pomppiessaan kevyesti ja arvaamattomasti. Kongia voi käyttää myös aktivointileluna ja täyttää sen ruualla (esim. turvotettu nappula, purkkiruoka jne) ja lisähaastetta halutessaan voi Kongin myös laittaa pakastimeen, jotta ruuan saaminen lelusta vaikeutuu entisestään taaten lemmikille pitkäksi aikaa mieluista puuhaa.

Valitessasi sopivaa kokoa koirallesi, toimii apuna alla oleva koiran painoon perustuva suositustaulukko, mutta varsinkin niille kaikkein vahvaleukaisimmille koirille kannattaa valita mahdollisimman iso koko, jottei koira saisi lelua takahampaidensa väliin, myöskään sitä lelun pienempää päätä.

Lelun koko (korkeus ja alaosan leveys) ja minkä painoiselle koiralle suositellaan:
S 8 x 5 cm, 0-9 kg
M 9 x 6 cm, 7-16 kg
L 11 x 7 cm, 13-30 kg
XL 13 x 9 cm, 27-41 kg
XXL 16 x 10cm, 38 kg ja yli

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Kong Extreme musta on se kestävin versio KONG:in kautta aikojen tunnetuimmasta ja suosituimmasta koirien lelusta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

S 8x5cm, M 9x6cm, L 11x7cm, XL 13x9cm, XXL 16x10cm

Brand

Kong

Uskomme, että koirien ja lemmikeiden täytyy saada leikkiä. Siksi olemme työskennelleet vuodesta 1976 lähtien tarjotaksemme sinulle ja lemmikkillesi kaikkein innovatiivisimmat ja turvallisimmat lelut, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista ja jotka lisäksi kestävät.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KONG Extreme, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *