Lumous, punottu helminäyttelytalutin 130 cm

19,90

Lumous on lumoavan kaunis näyttelytalutin, jossa on viehättävät helmi ja värikivikoristelut. Näyttelyhihna on saatavissa useilla eri värisävyisillä koristehelmillä, itse talutin on väriltään valkoinen. Helmissä löytyy väreinä vähän useita vaihtoehtoa, jokaisen mieltymyksen mukaan.

Käsin punomalla valmistetussa taluttimessa on kolmessa kohdassa, metalli- ja lasihelmikoristelut, lisäkuvassa näkyy tarkemmin. Ensimmäinnen helmirypäs (7kpl helmiä) on lähellä taluttimen kiinnityslenkkua, seuraava isoin ja näyttävin (9kpl helmiä) on keskellä ja aivan taluttimen lopussa on samanlainen kuin koiran pantaa lähinnä oleva ensimmäinen helmikoriste osuus (lisäkuvasta nähtävissä selkeämmin). Talutin kiinnitetään näyttelypantaan pujottamalla (ns. loop -malli). Taluttimissa on lisäsuloisuutta tuomassa satiininyöritupsut. Pituudeltaan talutin on 130 cm (mitta ilman tupsua) ja paksuudeltaan punos on 0,5 cm.

Värit on lueteltu valikkoon kuvan vasemmasta alimmaisista helmikoristeista alkaen aina oikeanpuolimmaiseen näyttelyhihnaan asti. Musta/Valkoinen taluttimessa on musta läpinäkymätön lasihelmi sekä keskellä olevissa metallihelmissä mustat kivet. Kaikista muun värisistä isoista lasihelmistä näkyy/kuultaa jonkin verran läpi. Kirkas/Valkoinen taluttimessa on keskikoristeen metallihelmissä kirkkaat ”timantit” ja isompi lasihelmi on myöskin kirkasta lasia. Vaaleanpunainen on hyvin hempeän vaalea vaaleanpunainen.

Kuvaus

Punottu valkoinen näyttelytalutin kauniilla helmikoristeluilla ja hapsuilla. Valkoisesta satiininyöristä käsityönä valmistettu koiran näyttelytalutin.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Ruskea / Valkoinen, Vaaleanpunainen / Valkoinen, Turkoosi / Valkoinen, Vaaleanvihreä / Valkoinen, Kirkas / Valkoinen, Musta / Valkoinen

Brand

Kaikkea Kaverille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lumous, punottu helminäyttelytalutin 130 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *