Maakoukku / koiran kiinnitystolppa

6,90

Tämä erittäin kätevä maakoukku sallii sinun kytkeä koirasi luonnossa lähes tulkoon missä vain. Varsinkin jos tykkäät telttailla, reissata autolla tai asuntoautolla, veneillä jne niin saat tällä maapiikillä nopeasti ja helposti koirasi kytkettyä väliaikaiselle majoittumispaikallesi. Sopii tämä myös napata matkaan, vaikka kesämökki vierailulle, jossa koiraa ei voi pitää vapaana. Näin voitte viettää aikaa koirasi kanssa ulkona niin että koira on turvallisesti kytkettynä, etkä kuitenkaan tarvitse pitää kokoajan hihnaa käsissäsi.

Maakoukussa on ympäri pyörivä kytkemisrengas, jottei koiran hihna kietoudu maakoukun ympärille. Maakoukun kokonaispituus on 45 cm.

Maakoukun käyttäminen on helppoa. Ota kiinni maakoukun kahvaosasta ja ala pyörittää koukkua pystysuorassa haluamaasi kohtaan maastossa. Pyöritä kunnes koko kierteinen osa on maan sisässä ja varmista vielä että koukku on tukeva eikä ole koiran vetämällä irroitettavissa (yleensä ei hievahda tässä vaiheessa mihinkään suuntaan) ja kytke koirasi haluamallasi taluttimella koukkuun. Jos koirasi ei ole tottunut olemaan taluttimessaan kiinni missään, niin tarkkailethan ettei se sotkeudu taluttimeensa jaloistaan tai muutoinkaan loukkaa itseään ryntäilemällä tms.

Varastossa

Määrä:
kpl
Tuotetunnus (SKU): 5420031941342 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Maakoukku koiran on kätevä koiran kiinnitystolppa. Maapiikin ansiosta voit kytkeä koirasi, esimerkiksi näyttely alueella teltan kokoamisen ajaksi tai muutoin omaa vuoroanne odotellessanne.

Lisätiedot

Paino0,500 kg (kilogramma)
Mitat4 cm (senttimetri)

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maakoukku / koiran kiinnitystolppa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *