Trixie, naksutin äänensäädöllä

3,50

Naksutin on apurisi koiran tai muun lemmikin koulutuksessa ja opettamisessa. Lemmikkisi oppii nopeasti, että naksahdus tarkoittaa kohta tulevaa palkkaa ja sitä että se teki oikein. Naksuttimen avulla voit merkitä koirallesi tai muulle lemmikillesi juuri oikean hetken jolloin se tekee oikein taikka toivomasi asian. Naksuttimessa on takana säätö, jolla voi säätää naksahduksen äänekkyyttä. Värilajitelma.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Naksutin äänensäädöllä. Klikkeri on kätevä koulutuksen apuväline, jolla saat lemmikkisi hoksaamaan usein todella nopeasti mitä siltä toivotaan.

Lisätiedot

Paino0,045 kg (kilogramma)
Mitat1,5 cm (senttimetri)

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie, naksutin äänensäädöllä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...