Nahka-Nasta nahkainen näyttelytalutin isolle koiralle 1,7 x 45cm, ruskea

19,90

Nahkainen näyttelytalutin isolle koiralle on valmistettu laadukkaasta ja käteen miellyttävältä tuntuvasta rasvanahkasta. Talutin on kotimaista käsityötä ja voit valita haluatko sen ompeleilla (kuvassa vasemmanpuoleinen talutin) vai punottuna (kuvassa oikeanpuoleinen näyttelytalutin). Talutin on kätevä pituudeltaan sillä isoa koiraa esitettäessä se ei jää roikkumaan tai siinä ole turhaa pituutta, jota pitäisi kieputella lyhyemmäksi. Talutin soveltuu mainiosti myös treenitaluttimeksi, harrastuksiin joissa taluttimen lyhyys on toivottavaa.

Talutin on vahvuudeltaan / leveydeltään 1,7 cm ja pituudeltaan 45 cm ja siinä on laadukas BGB -lukko. Soveltuu siis hyvin myös voimakkaiden koirien näyttelytaluttimeksi.

Tuotetunnus (SKU): 90004-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nahka-Nasta nahkainen ruskea näyttelytalutin isolle koiralle on mukavan tuntuinen kädessä ja sopivan pituinen isoja koiria esitettäessä.

Laadukasta kotimaista käsityötä oleva näyttelytalutin omaa hopean värisen BGB -lukon.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Malli

1,7 x 45 cm ommeltu, 1,7 x 45 cm punottu

Materiaali

Nahka

Väri

Ruskea

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta nahkainen näyttelytalutin isolle koiralle 1,7 x 45cm, ruskea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *