Nahka-Nasta säädettävä nahkatalutin 1,7 x 200cm

34,90

Laadukkaasta rasvanahasta valmistettu talutin, jonka pituutta voidaan säätää. Talutinta voidaan käyttää kahden koiran talutukseen sillä taluttimessa on kaksi vahvaa krominväristä BGB-lukkoa. Talutin voidaan myös tarvittaessa lyhentää kiinnittämällä toinen lukko jompaan kumpaan taluttimen metallirenkaista. Lähimpään renkulaan kiinnitettynä talutin on 175 cm mitaltaan ja kauimmaisempaan kiinnitettynä talutin lyhenee 112 cm. Talutushihna on 1,7 cm leveä ja kokonaispituudeltaan 200 cm.

Huomaathan, että talutin on melko leveä ja siinä on isot lukot, joten tämä soveltuu parhaiten isohkoille ja isoille koirille.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Nahkainen monitoimitalutin on pituudeltaan säädettävissä ja sitä voidaan käyttää myös kahdella koiralla, päissä olevien kahden lukon ansiosta. Talutin on kestävästä ja laadukkaasta rasvanahkasta valmistettu.

Lisätiedot

Paino0,255 kg (kilogramma)
Mitat1,7 cm (senttimetri)

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta säädettävä nahkatalutin 1,7 x 200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *