Nahka-Nasta Nahkainen monitoimitalutin 3 m

34,9038,90

Pituudeltaan säädettävä, laadukkaasta rasvanahkasta valmistettu talutin. Talutin on kokonaispituudeltaan 3 metriä ja sitä voidaan lyhentää kolmeen eri pituuteen (lyhimmillään noin 160 cm). Talutinta voidaan myös käyttää kahden koiran taluttamiseen, sillä taluttimen molemmissa päissä on kestävät BGB – lukot. Talutin on saatavissa kolmessa eri leveydessä, 8, 12 tai 17 mm leveänä.

Kapeampi talutushihna soveltuu myös melko pienillekkin koirille (noin kettuterrieristä ylöspäin), sillä talutin on kuitenkin melko kevyt, mutta kestävä. Kuvassa on 12 mm talutin, kapeammassa taluttimessa on aavistuksen pienemmät ja vastaavasti isommassa vähän isommat BGB – lukot ja O-renkaat.

Valmistaja Nahka – Nasta.

Kuvaus

Nahkainen monitoimitalutin on säädettävissä tarpeen mukaan joko pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Laadukas, kestävä ja miellyttävä nahkainen talutushihna koiralle, joka on kotimaista käsityötä.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Leveys

0,8 cm x 300 cm, 1,2 cm x 300 cm, 1,7 cm x 300 cm

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.