Jokke Nahkainen motivointipatukka kahdella kädensijalla 29cm

17,90

Motivointipatukka kahdella käsilenkillä. Käsilenkit kulkee päästä päähän ja ovat tikattu koko patukan pituudelta, joka tuo lelulle kestävyyttä. Ensimmäisen kuvan motivointipatukat ovat jämäkkää nahkaa. Tumman ja vaaleanruskeissa motivointileluissa käsilenkut ovat tummanvihreää kestävää, mutta miellyttävän tuntuista nauhaa. Mustan värisissä patukoissa käsilenkut ovat mustan väriset.

Toisessa kuvassa oleva lelu on valmistettu pehmeämmästä nahasta, tätä on saatavilla myös vaaleanvihreillä gripnauhaisilla käsilenkuilla. Pudotusvalikkoon on kirjoitettu mitkä patukoista ovat pehmeämpää nahkaa. Loput palkkausleluista ovat kovanahkaisia.

Kuvaus

Reilun pituinen aito nahkainen palkkauslelu koiralle. Koiran kanssa leikkimiseen ja harrastuksiin palkkaukseen soveltuva lelu on varustettu kahdella käsilenkulla. Vahva ja koko palkkalelun pituudelta ommeltu patukka tuo riemua taisteluleikkeihin. Ethän kuitenkaan anna lelua koiran itsekseen jyrsittäväksi, jos haluat lelun kestävän pitkään.

Lisätiedot

Paino0,200 kg (kilogramma)
Mitat2 cm (senttimetri)
Väri:

Musta, Vaaleanruskea, Tummanruskea, Tummanruskea pehmeä, Ruskea pehmeä gripeillä

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Nahkainen motivointipatukka kahdella kädensijalla 29cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *