Planet Dog Orbee-Tuff maapallo

13,9018,90

Planet Dog valmistaa erittäin kestävia leluja koirille ja tämä Orbee Tuff – sarjaan kuuluva pallo on kestävyydeltään huippuluokkaa. Nämä “maapallot” on nimetty useissa koira-alan lehdissä parhaaksi koiran leluksi!

Pallot tuoksuvat miedosti mintulle, loistavat pimeässä, kelluvat, pomppivat ja joustavat koiran niillä leikkiessä. Pallossa on kaksi reikää, joten sen voi täyttää herkuilla ja käyttää aktivointileluna. Paljon hienoja ominaisuuksia lelulle.

M – kokoisen pallon halkaisija on 7,5 cm
L – kokoisen pallon halkaisija on 10 cm

Pallo on Planet Dog kestävyysluokituksessa 5 / 5 Erityiskestävä. Huomioithan kuitenkin että mikään lelu ei ole täysin 100 % kestävä, jos koirasi on innokas takahampaillaan jäystäjä niin suosittelemme valitsemaan isomman koon, jotta lelulla on mahdollisimman pitkään selviytymismahdollisuuksia. Jos koirasi on normaali kopittelija, pallottelija ja koko suullaan pureksija niin M – koko soveltuu keskikokoisille ja L – koko isohkoille ja isoille koirille.

Kuvaus

Kestävä pallo koiralle. Parhaaksi koiran leluksi palkittu pallo, pomppii, joustaa, kelluu, hohtaa pimeässä jajaja mitä luultavammin koirasi tykästyy siihen.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

M 7,5 cm, L 10 cm

Brand

Planet Dog

Planet Dog on vuodesta 1997 asti valmistanut kestäviä, luontoystävällisiä ja nerokkaita koiran leluja.  Lelut valmistetaan Amerikassa laadusta tinkimättä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Planet Dog Orbee-Tuff maapallo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...