Planet Dog Double Tuff Tuplapallo 10cm

16,90

Planet Dog on tuotekehittellyt kumiseoksen, joka on kestävyydessään vertaansa vailla, sillä kestävyydestä huolimatta lelut pomppivat herkästi ja ovat joustavia, joten nämä ovat monen koiran ehdottomia suosikkeja.

Tämä kahdesta päällekkäin olevasta pallosta muodostuva lelu on koirien mielestä mitä hauskin, pomppiessaan pudotettaessa tai heitettäessä ennalta arvaamattomiin suuntiin!

Valmistettu joustavasta materiaalista, jota koiran on kiva pureksia ja kantaa. Lelua voi käyttää aktivointileluna sillä siinä on reikä, joten sen voi täyttää herkuilla tai vaikka turvotetuilla nappuloilla ja pakastaa jos haluaa lisää haastetta koiralle. Lelu myös kelluu, joten vesileluksikin nämä sopii mainiosti. Tuoksuu miedosti mintulle. Kokonais korkeudeltaan lelu on 10 cm ja leveydeltään ylhäältä 5 cm ja alahaalta 6 cm, joten soveltuu pienehköille keskikokoisille koirille.

Kuvaus

Kestävä pallo koiralle tai oikeastaan tuplapallo. Hauska lelu, jota voidaan käyttää niin vesileluna kuin aktivointilelunakin.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Mitat10 cm (senttimetri)
Väri:

Hopea 16,90 €, Oranssi 16,90 €, Violetti 16,90 €

Brand

Planet Dog

Planet Dog on vuodesta 1997 asti valmistanut kestäviä, luontoystävällisiä ja nerokkaita koiran leluja.  Lelut valmistetaan Amerikassa laadusta tinkimättä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.