Puolikiristyvä snake näyttelypanta, kromi

14,9021,90

Tyylikäs, laadukas ja ohut näyttelykaulain koiralle, kromin / hopean värisenä. Kevyt ja ketjun sileyden ansiosta, myöskin turkki ystävällinen koiran näyttelypanta. Ketjun vahvuus eli paksuus on 3 mm, joka koossa. Panta on kauniin kiiltävän kromin värinen ja siinä on halkaisijaltaan 2 cm taluttimen kiinnitysrengas. Pannan kiristyvä osuus on 7 cm jokaisessa koossa.

Valikkoon on mainittu ensin pannan mitta kiristyneenä ja sen jälkeen pannan kokonaismitta (kiristyvän osuuden kanssa). Huomioithan, että on hyvä mitata myös koiran pään ympärys (korvien kohdalta), jotta panta mahtuu liukumaan vaivattomasti koiran pään yli kaulalle.

Kuvaus

Puolikiristyvä snake näyttelypanta, kromin / hopean värinen. Sileä ketjuinen snake kaulain soveltuu näyttelypannaksi. Ohut ja kuitenkin kestävä puolikiristyvä kaulapanta, joka ei kiristy koiran vetäessä kokonaan, kuten kokokiristyvät snake ketjut.

Pantaa on saatavilla myös mustan ja kultaisen värisenä. Alla olevasta kuvasta toivottavasti hahmottaa kromisen ja mustan värisen snake kaulapannan eron.

Puolikiristyvä snake ketjupanta eri väreissä.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

23-30 cm, 28-35 cm, 33-40 cm, 38-45 cm, 43-50 cm, 48-55 cm, 53-60 cm, 58-65 cm

Materiaali

Metalli

Väri

Hopea, Kromi

Brand

Kaikkea Kaverille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puolikiristyvä snake näyttelypanta, kromi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *