Töppöset, 4 kpl / pkt

7,909,90

Mukavan tuntuiset, vedenpitävät, joustavat ja helposti puettavat jalkineet koiralle. Suojaa arkoja tassuja esim. teiden suolaukselta ja pitää mahdolliset jalkojen haavat/siteet kuivina. Helpot pukea, koska varressa on paljon leveyttä. Lopuksi jalkine kiristetään napakalla tarranauhalla.

Mittaa koiran tassu niin, että houkuttele se astumaan paperin päälle ja piirrä lyijykynällä nopeasti tassun ääriviivat paperiin. Koiran tulisi varata painoa tassulle normaalisti, jotta saat piirrettyä tassun oikean kokoisena. Piirroksesta saat helposti mitattua tassun pituuden (anturasta kynsiin) ja leveyden. Jos epäröit kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon, jotta tassulla on tossussa leviämistilaa painon siirtyessä sille. Huomaathan että lyhyet kynnet eivät kuluta tossuja, kuten pitkät saattaa.

Koko (tassun pituus x leveys):
S:  4 x 3 cm
M: 5 x 4 cm
L: 6 x 4,5 cm
XL: 7,5 x 6 cm
XXL: 9 x 7 cm

Huom! Paketissa on joka tassuun tossut eli kaikkiaan 4 kpl.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Jalkineet koirille, pitävät tassut kuivana ja suojaavat tassuja niin tiesuolalta kuin teräviltä esineiltäkin. Miellyttävän joustava kumiseos sallii, koiran normaalin kävelyn tossujen kanssa. Totutathan koirasi käyttämään tossuja, aluksi palkaten vain niiden pukemisesta. Näin tossujen käytöstä muodostuu koiralle mukava asia. Ensimmäistä kertää käytettäessä koira voi olla hyvin hämmentynyt, kun sen jaloissa on jotain, muistathan tällöin kehua koiraa rauhallisesti ja rohkaisevasti sekä mieluusti myös herkuilla palkaten. Tossuja on 4 kpl / paketti.

Lisätiedot

Paino0,1 kg (kilogramma)
Mitat15 × 10 × 5 cm (senttimetri)
Koko:

S 4 x 3 cm 7,90 €, M 5 x 4 cm 8,50 €, L 6 x 4.5 cm 8,90 €, XL 7.5 x 6cm 9,50 €, XXL 9 x 7 cm 9,90 €

Saatat myös pitää...