Trixie heinäteline kannella, musta

6,90

Tyylikäs mustaksi maalattu metallinen heinäteline, jossa on musta muovinen kääntyvä kansi. Heinätelineen ansiosta heinät pysyvät aloillaan eivätkä leviä ympäri häkkiä tai lattiaa. Kuiva heinä pysyy myös lemmikille raikkaampana syötävänä, kun se ei talloonnu maassa. Lemmikin on myös kätevä napsia korsista kiinni, kun ne ovat sille sopivalla korkeudella.

Heinäkori on leveydeltään 20,5 cm, syvyydeltään 10,5 cm ja kokeudeltaan noin 15 cm (+ ripustuskoukut).

Varastossa

Määrä:
kpl
Tuotetunnus (SKU): 4011905609058 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Tyylikäs mustaksi maalattu metallinen heinäteline, jossa on musta muovinen kääntyvä kansi. Heinätelineen ansiosta heinät pysyvät aloillaan eivätkä leviä ympäri häkkiä tai lattiaa. Kuiva heinä pysyy myös lemmikille raikkaampana syötävänä, kun se ei talloonnu maassa. Lemmikin on myös kätevä napsia korsista kiinni kun ne ovat sille sopivalla korkeudella.

Heinäkori on leveydeltään 20,5 cm, syvyydeltään 10,5 cm ja kokeudeltaan noin 15 cm (+ ripustuskoukut).

Heinähäkin ansiosta heinät pysyvät paremmin puhtaana ja ovat lemmikin mukavasti syötävissä.

Lisätiedot

Paino0,195 kg (kilogramma)
Mitat20,5 × 10,5 × 15 cm (senttimetri)
Materiaali

Metalli, Muovi

Väri

Musta

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.