Trixie jyrsijän / kääpiökanin nurkkavessa

3,904,90

Jyrsijän nurkka WC auttaa häkin siivouksessa ja puhtaana pitämisessä. Häkin tai terraarion nurkkaan sijoitettava vessa on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana sileän pintansa ansiosta. Pienemmän kokoisen vessalaatikon voi kiinnittää häkin pinnoihin mukana tulevalla päällystetyllä taivutettavalla rautalangalla. Isommassa veskissä on rautalangan lisäksi muovikoukut, joilla vessan saa tuettua pinnoihin. Kuvassa näkyvät ylhäällä isomman kokoiset vessalaatikot ja alarivissä pienemmät koot, myös kiinnitysmekanismit on yritetty saada näkymään selkeästi kuvassa. Molemmat koot ovat saatavissa kolmessa eri värissä.

Pienemmän koon pohjan mitat ovat: takasivut 10 cm ja 10cm, mitta kulmasta/nurkasta etureunaan noin 9 cm ja etureunan korkeus on 3 cm ja takareunan korkeimman kohdan noin 8 cm. Isommassa laatikossa sivut ovat noin 24 cm pitkiä ja mitta takanurkasta etureunaan on 20 cm, etureunan korkeus noin 5,5 cm ja takareunan korkein kohta noin 15 cm. Pienin koko soveltuu hiirille ja hamstereille. Isompi marsuille, chinchilloille sekä pienimmille kääpiökaneille (esim. hermeliini, pienirex)

Tuotetunnus (SKU): 6255 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Pienlemmikille kulmavessa, kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä. Häkin siivoamista ja puhtaana pysymistä helpottaa nurkkaan asennettava vessalaatikko.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

Pieni esim. hamsteri, Iso esim. chinchilla

Materiaali

Muovi

Väri

Korallinpunainen, Turkoosi, Vaaleanvihreä

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie jyrsijän / kääpiökanin nurkkavessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...