Trixie, USB ladattava valo

8,90

Hämäriin vuodenaikoihin ihanteellinen, ladattava valo, joka tuo turvaa ja näkyvyyttä. Jopa 200 metriin näkyvä, punainen tai oranssi, tassunmallinen ripustettava valo.

Valo voidaan säätää joko vilkkumaan tai palamaan jatkuvasti. Loistaa jopa 5 tuntia vilkkuvalla toiminnolla ja noin 2,5 tuntia jatkuvasti päällä ollessaan. Voidaan kiinnittää pantaan, valjaisiin, talutushihnaan tai vaikka omistajan takin vetoketjuun, näppärästi ja nopeasti nipsulla. Helposti ladattavissa mukana tulevan USB kaapelin avulla. Pakkauksessa tulee 1 valo ja 1 kaapeli, kuvassa näkyvillä värivaihtoehdot pois päältä ollessa ja valon ollessa päällä sekä takapuolella oleva latauspistoke. Valo on roiskeveden kestävä.

Tuotetunnus (SKU): 4011905134499 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Söötti tassu – valo tuo turvallisuutta ja näkyvyyttä lenkkeiltäessä parhaan kaverisi kanssa. Kätevästi USB kaapelilla uudelleen ladattavissa oleva valo, joka voidaan kiinnittää koiran pantaa, taluttimeen tai valjaisiin. Saatavissa oranssin tai punaisen värisenä.

Kooltaan valotassu on 4 cm x 3,5 cm. Lisäksi tassussa on metallinen, helpon kiinnityksen mahdollistava klipsi.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Oranssi, Punainen

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie, USB ladattava valo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *