Dogman violetti joustotalutin 180 cm

26,90

Violetti musta napakalla joustolla oleva Emmi talutin, on suunniteltu vetoharrastuksiin. Taluttimen käsilenkki on miellyttävä ja kevyesti topattu, joten talutushihna soveltuu myös tavalliseen lenkkeilyyn. Joustotaluttimessa on lisäkäsilenkki lukon lähellä, ennen joustavaa osuutta, tämäkin on vähän topattu käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Lisälenkku näkyy kuvassa aukinaisena heti lukon jälkeen. Tästä on kätevä ottaa kiinni ohitustilanteissa tai muutoin, kun tarvitset saada koiran kulkemaan lähelläsi. Taluttimessa on harjattu tummanmetallin värinen pienehkö lukko.

Talutin on pituudeltaan 180 cm ja leveydeltään 1,5 cm.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Violetti joustotalutin tekee lenkkeilystä miellyttävää niin sinulle kuin lenkkikaverillesikin. Sillä talutin vaimentaa mahdollisia nykäisyjä puolin ja toisin. Taluttimen jousto ominaisuus myös tekee esimerkiksi koiran kanssa juoksemista tai hiihtämisestä miellyttävää.

Lisätiedot

Paino0,120 kg (kilogramma)
Mitat1,5 cm (senttimetri)

Brand

Dogman

"Vuodesta 1965 lähtien Dogman on panostanut lemmikkieläinten hyvinvointiin tuomalla markkinoille laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan, joiden tarkoituksena on luoda iloa ja onnea kaikille perheenjäsenille!"

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dogman violetti joustotalutin 180 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...