Doxtasy makupalapussukka

14,90

Makupalapussi, jossa on suljettava suuaukko. Pussukka voidaan kiinnittää klipsin tai tarran avulla vyötäisille ja näin voit helposti palkata koiraasi, sotkematta koiran herkuilla omia taskujasi. Pussin edessä on pienempi tasku jonka sulkeminen onnistuu tarran avulla (esim. avaimelle, kolikoille tai vastaavalle). Itse herkkutasku on pyöreän mallinen ja pysyy aukinaisena hyvin, joten sieltä on myös helppo ottaa herkkuja koiralle.

Kuvassa näkyy punainen herkkutasku edestä, huomaa siinä oleva lisätasku ja suuaukon sulkemismekanismi (Huom! suuaukon mustan “sulkemisosan” saa työnnettyä taskun sisäpuolelle kuten viereisessä tiikeriraidallisessa, jos ei halua sen näkyvän kuten punaisessa). Kuvassa näkyy tasku myös takaa jossa näet kiinnitystarran ja -klipsin. Herrkupussukka on halkaisijaltaan noin 9,5 cm (joten käsi mahtuu taskuun hyvin!) ja korkeudeltaan noin 12 cm.

Kuvaus

Doxtasy herkkutasku on valmistettu napakasta kankaasta, joten se pysyy hyvin ryhdissään. Vuoriosa on valmistettu sileästäSuuaukko on mahdollista sulkea, kiristettävän nyörin avulla. Makupala taskua on kätevä käyttää koiran koulutustilanteissa, jolloin omat taskusi säilyvät puhtaina ja saat otettua palkan nopeasti ja näin ollen nopeutettua koirasi oppimista, kun saat sen palkattua oikea aikaisesti, juuri silloin kun se tekee toivomasi asian.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Punainen, Tiikerin raidallinen

Materiaali

Tekstiili

Brand

Doxtasy

Doxtasy valmistaa ja valmistuttaa pantoja, hihnoja ja valjaita lemmikeille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Doxtasy makupalapussukka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...